divendres, 22 de febrer del 2013

Text argumentatiu del ordinadors

Els ordinadors serveixen per moltes coses i a quasi bé a totes les cases n’hi ha un; si et vols connectar a internet necessites pagar a una companyia que et subministra el senyal  mitjançant un petit aparell que es diu router.

El que té de bo és que pots xatejar amb els teus amics (els de prop i els de lluny), pots fer treballs si no tens ganes d'escriure a mà, pots buscar molta informació, pots jugar si no vols jugar a un joc de taula i t’avorreixes, pots escoltar música…

Però per altra banda et poden entrar al correu i et poden penjar coses dolentes, ja que hi ha gent que al mercat negre hi venen coses il·legals, també hi ha vídeos que no són  adequats per als nens, valen molts diners, els nens no surten al carrer perquè es passen el dia davant de l'ordenador…fins que es pot convertir en una addicció.

Jo crec que es bo estar a l'ordinador perquè pots aprendre moltes coses però no hi pots estar molta estona perquè si no et faran mal els ulls. . Els ordinadors són bons per unes coses i dolents per unes altres. Tot depèn de l’ús que en fem.