dijous, 29 d’abril del 2010

Sant Jordi a l'escola


El dia de Sant Jordi es el dia 23 d’Abril es un dia especial en que es venen mes llibres i roses a Catalunya que en tot l’any.

A l’escola vam fer els segons Jocs Florals, és a dir, una mena concurs. Com que ens havia de visitar l'autor Josep-Francesc Delgado i ell va escriure un llibre que es deia "Cosari" que anava d'endevinalles, d'aqui va venir la idea de fer aquest concurs.

El d’Infantil (P3,P4 i P5) van fer una endevinalla: de P3 va guanyar l’Alex, de P4 va guanyar la Laia Sales, de P5 l’Ana Vilella.

Els de cicle Inicial (1r i 2n) van fer una descripció: de 1r va guanya l’Angel Tremens i de 2n va guanyar el Blai Domingo.

De cicle mitja ( 3r i 4t) van fer una Auca de 3r va guanya l’Andreu Teres am l’Auca que es titulava la classe de 3r, i de 4t va guanya el Guillem Jové amb l’auca d’una llavor.

De cicle superior ( 5è i 6è ) que van fer un conte de coses inanimades, de 5è va guanyar l’Albert Colomina que es deia l’escola misteriosa i de 6è va guanya la Laura Torres anb el conte que es deia que hem posaré avui?.

A tots els guanyadors els hi van donar un premi que era un llibre.