dijous, 8 d’abril del 2010

Excursió a Barcelona

El dia 12 de març del 2010 vam anar a Barcelona. A l’arribar vam esmorzar desprès vam anar a l’Imax port vell, ens vam tindre d’esperar una estona però després ens van donar unes ulleres enormes, vam entrar en una sala que hi havia una pantalla molt grossa era un documental de peixos donava molta impressió perquè semblava que els tinguessis al davant.

Després vam passejar pel port hi havia moltes gavines volant bastant baixes eren molt boniques. Hi havia uns semàfors pels vaixells perquè puguin passar i també indica a les persones si podem passar perquè s’aixeca el pont.

A l’acabar vam anar al museu de la xocolata una senyora ens va passar unes diapositives sobre com s’obté la xocolata, mentre passava les diapositives ens anava passant coses com per exemple: cacau, crema de cacau i xocolata que encara no estava acabalada.
A l'acabar vam agafar un motlle i el vam complir de xocolata i mentre la senyora passava una espàtula per treure la xocolata que sobrava ens va deixar posar un dit a la font de xocolata i estava boníssima però a desprès haviem d'agafar la figura i pica tres cops a la taula i ficar-ho en una plata quan tots vam fer això va agafar les plates i les va ficar al congelador mentrestant nosaltres vam fer un dibuix amb la xocolata amb una màniga pastissera petita que vam fer un dibuix i amb la xocolata sobrera ens la podíem menjar.

A l'arribar a l'escola ens van donar la xocolata que vam fer i una de regal.