dijous, 29 d’abril del 2010

El muntatge d'un circuit

Fa temps que amb el meu pare varem pensar de fer un circuit per a motos. El dimecres passat varem anar a mirar al sot del Siscà per mirar de fer-lo allí, perquè tenim molta terra que traiem dels conills.

El dijous vam provar d’engegar el tractor, però no s’engegava. Li vam posar el cargador però ni així es va engegar, perquè en menys de vint segons s’acabava la bateria.

El divendres al matí varem provar d’engegar-lo de nou, ja que va estar tota la nit cargant-se. Però no es va engegar, per fer temps vam anar a casa de la padrina a muntar-li uns endolls. Aquella tarda ni que s’engegués no es podia fer perquè feia vent, i la terra ens aniria als ulls. Però aquella tarda tampoc es va engegar.

El dissabte i el diumenge, va passar el mateix, no es va voler engegar.
Però en canvi el dilluns varem entrar amb el cotxe fins al costat del tractor i el varem poder engegar-lo amb les pinces. Jo era a dins del cotxe accelerant casi a “tope” i el meu pare provant d’engegar-lo i al final no va tenir més remei que engegar-se.

Quan va estar calent varem enganxar la pala, i varem arrencar cap a Albesa darrera del restaurant del camp de futbol on tenim el terreny per a fer el circuit.
De seguida quan varem arribar ens vam posar a fer-lo.

En primer lloc varem arreglar un munt de runa i d’aquell munt en va sortir 5 bots. Després varem partir el munt de terra que era molt gran, i només de la meitat ni van sortir dos, i del gran el que varem partir també en van sortir un parell. El meu pare passava pel damunt dels bots amb el tractor i així els aplanava i s’endurien.

El cap de setmana següent ja el varem provar amb moto i també amb bicicleta.