dissabte, 30 d’abril del 2011

Real Madrid Vs F.C.Barcelona Semifinals de la Champions: Anada

El dia 27 d'Abril del 2011, es va disputar el partit, entre el Real Madrid i el F.C.Barcelona. Era el tercer enfrontament, entre aquests dos grans equips, on poques vegades, el Real Madrid havia aconseguit arribar-hi. El partit començava a les vuit i mitjà de la nit, al Santiago Bernabéu.

La va començar sacant el Madrid, però pocs segons més tard, ja la va recuperar el Barça. El equip de Josep Guardiola intentava fer una mica de posessió, per tindre la pilota i construir la jugada des del darrera.

El Madrid venia a pressionar endavant, però cometia faltes per prendre la pilota. Al minut '10' de la primera, David Villa, va tindre una ocasió molt bona, però va passar per damunt de la porteria. Uns quants minuts més tard, Messi va fer un gran passe a Xavi, però la va rebutjar Casillas.

El Barça dominava el joc, i creava ocasions de tant en tant, i el equip de Mourinho perseguia la pilota, dominada pel Barça. Al '39', Ozïl va fer una falta sobre Dani Alves, però Arbeloa li va fer un cop de puny a la cara de Pedro, i li van mostrar la targeta. Pocs minuts més tard, targeta, per Alves, per queixar-se de les mans de Di María. L'àrbitre, va afegir tres minuts de descompte, però cap dels dos equips va crear perill en aquell període de temps.

Al final de la primera part, els jugadors es van començar a pegar, a fer puntades... Pinto, el porter suplent del Barça, va fer uns cops de punys a un jugador del Real Madrid, i la ''Uefa'', va decidir ficar-li la cartolina roja, així que el F.C.Barcelona, s'havia quedat amb un porter. Després de tot aquest enrenou, va començar la segona part del partit.

Però abans, el entrenador del Real Madrid, va fer un canvi. Va marxar Ozïl i va entrar en el seu lloc, Abedayor. Al minut ''50'' de partit, Cristiano Ronaldo, va tindre una ocasió, però al final, la pilota va tocar al pal de la porteria de Valdés.

Uns tres minuts més tard, Sergio Ramos, li va fer una falta sobre Lionel Messi, i li van mostrar la targeta groga, això vol dir que es perdrà el pròxim partit al Camp Nou, entre el Barça i el Real Madrid.

Al minut '56', Javier Mascherano, va fer una falta sobre Pepe, i li van treure targeta groga. Al '60' de la segona part, Pepe li va fer una falta molt forta sobre Dani Alves, que al final, no es va poder aixecar, i el van haver de treure amb llitera de l'estadi. A Pepe li van posar targeta roja, això significava que el Madrid jugaria amb deu durant el temps que quedava fins al final del partit.

Mourinho, el entrenador del Real Madrid, va aplaudir m'entres s'emportaven al jugador del Barça amb la llitera, i l'àrbitre del partit no ho va permetre, i li van mostrar la cartolina roja. Una expulsió al entrenador del Madrid.

Mourinho, va haver de anar a la tribuna de l'estadi, així que no podia canviar jugadors, i tampoc no podia dirigir el partit. ''Mou'', va escriure una nota per dir al seu segon entrenador el que havia de fer, i li va donar.

Però segons les regles de la ''Champions'', no es podia fer si estava expulsat, i per això el Barça va denunciar a Mourinho. Al '68', Pedro va fer un bon passe a David Villa, que casi acabar en el fons de la porteria. Dos minuts més tard, Pedro, va marxar lesionat i en el seu lloc va entrar Ibrahim Afellay.

Al minut '76', Afellay se'n va anar per la banda, va centrar al punt de penal, i... Gooool! Gol de Messi que va inaugurar el 0-1 al marcador. Pocs minuts més tard, Abedayor va fer una falta sobre Busquets, li va fer una empenta i un cop a la cara, i li van treure la groga.

Al '85', Messi es va driblar a tres jugadors i... Gol!que va sentenciar el partit al Bernabéu... Quatre minuts més tard, va entrar Sergio Roberto, que va substituir a Villa. L'àrbitre, va afegir tres minuts, però no va haver cap jugada de perill en els dos equips. I, va arribar el final del partit, 0-2 al Bernabéu, amb dos gols de Messi.