dilluns, 18 d’abril del 2011

Real Madrid Vs F.C.Barcelona

El dia 16 de Abril del 2011, es va disputar el clàssic, entre els dos millors equips de la Lliga, el Real Madrid i el F.C.Barcelona. El partit va començar a les deu de la nit, al Santiago Bernabéu. Casi tota la afició anava amb els blancs, el Madrid, però el Barça tenia l'esperança de guanyar.

L’àrbitre va xiular el xiulet i va començar el partit. La va començar dominant el Barça, sense que el Madrid la ensumes. Tota l’estona perseguien la pilota els blancs, però no els i servia de res. Al principi el Barça, tenia algunes pèrdues de pilota, però les recuperava ràpidament, com les de Lionel Messi. Al cap de uns minuts, els de Mourinho van començar a pressionar al Barça a les sortides amb la pilota, això dificultava una mica més l’atac del F.C.Barcelona.

Al minut ‘8’ de la primera, Adriano, va veure la targeta, la primera pel Barça, per xocar amb Khedira. Cristiano Ronaldo, va xutar la falta, botant la pilota, però ràpidament, Víctor Valdés, l’atrapar sense problemes. Al minut ‘22’, Ronaldo va tindre una ocasió per al Madrid, però el remat de cap, li va sortir una mica alt, per damunt de la porteria de Valdés. Al minut ‘26’, i va haver un penal sobre David Villa, que no va xiular l’àrbitre del partit. Gerard Piqué va protestar el penal sobre Villa, i li va treure la targeta groga, la segona pel F.C.Barcelona.

Al minut ‘30’ de partit, Marcelo, la va tocar amb les mans i li van ensenyar la targeta groga, que abans havia perdonat amb un jugador del Real Madrid. Al ‘43’ de la primera, Messi, va tindre una ocasió de gol molt clara, així que va aixecar al pilota intentant fer la vaselina a Iker Casillas, però no o va aconseguir, i la va parar sense problemes. Al minut ‘45’ de la primera, en temps afegit, Khedira va forçar un corner, el va picar Di Maria, va rematar Sergio Ramos, però Adriano, sota pals, tornar a para la pilota a la porteria de Valdés.

Va arribar el descans, Pep Guardiola i José Mourinho, van donar instruccions als seus jugadors, i així va passar el quart d’hora. Van sortir els jugadors dels túnels de vestuaris, i va començar la segona part del clàssic. Al minut ‘50’ de la segona, Cristiano va xutar una falta, i la pilota va tocar al travesser, Víctor Valdés es va enfadar amb els jugadors del Barça, perquè la barrera va saltar massa i no va poder veure on es dirigia la pilota xutada pel jugador del Real Madrid.

Al minut ‘51’, Raúl Albiol, va fer una falta sobre Villa a dintre de l’àrea del Madrid, i l’àrbitre, aquesta vegada, va xiular penal a favor del F.C.Barcelona. Lionel Messi, va xutar el penal, va mirar per un costat i l’altre, i va fer el 0-1! El Madrid es va quedar amb un home menys, gràcies a la expulsió de Albiol al minut ‘51’ de la segona part. Al minut ‘56’, el Barça va fer un canvi obligat, després de tres mesos de baixa, el capità del Barça, Carles Puyol, es va lesionar altre cop.

El van haver de treure amb llitera, perquè no podia caminar, i així va ser substituït per Keita, un mig campista, i Sergio Busquets va passar a la defensa, al lloc on estava Puyol. Per part del Real Madrid, va marxar Benzema, i va entrar Ozil, un nou fixatge del Madrid aquesta temporada. Al ‘61’, Xavi va tindre una ocasió molt bona, però va tocar la pilota al travesser de la porteria de Casillas.

Al ‘66’, per part dels locals, va marxar Xabi Alonso, i va entrar Abedayor, un altre fitxatge del Madrid aquesta temporada. Pocs minuts més tard, va entrar amb el dorsal número vint, Afellay i va marxar Pedro Rodriguez. També va marxar Di María i va entrar Arbeloa. El Barça anava tocant la pilota i intentant construir la jugada, el Madrid la anava a buscar i de tant en tant tenia algunes accions de perill. Arbeloa va veure la targeta groga per una topada amb un jugador del Barça. Adriano no va poder continuar jugant el partit, i el va substituir Maxwell, el dorsal dinou del F.C.Barcelona.

Al ‘79’, Dani Alves, va provocar una falta sobre Abedayor i li van mostrar la cartolina. Tres minuts més tard, Marcelo és va tirar dintre l’àrea perquè l’àrbitre xiules penal, Marcelo el va enganyar i el va xiular. Cristiano Ronaldo el va tirar, va enganyar a Valdés i va transformar el 1-1, el empat. Va arribar el minut ‘90’ de partit, i el àrbitre afegeix quatre minuts de un intens partit.

Al ‘92’, Xavi protestar de una col•locació de un tir de falta, i li mostren la cartolina groga. Al ‘94’ vam arribar al final del partit, empat al Santiago Bernabéu per 1-1, gols de Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.