dilluns, 4 d’abril del 2011

Un aniversari guai

El passat diumenge dia 19, va fer l’aniversari la meva cosina que es diu Elisabet.

Vaig marxar cap a Olot el divendres després del col•legi , i després de dues hores i mitja, vam arribar. Quan vam arribar, vam anar a veure a l’Elisabet, vam anar a sopar i vam anar a dormir.

El dissabte, vam fer un berenar convidant a tots els altres cosins (petits) de l’Elisabet. Ens ho vam passar bomba! Jo, amb dues amigues que van venir, no paràvem de fer dibuixos per a l’Elisabet. Fins hi tot vam fer un dibuix entre totes. Ens va quedar molt bonic.

I l’endemà... va arribar el gran dia! Van venir casi tots els amics i parents de la mare de l’Elisabet (grans) i, a l’Elisabet, li van donar bastants regals; en ells es podien diferenciar: un zoo en miniatura (de joguina, es clar), roba, un conte, una capsa amb regals i dibuixos... I a la nit, després de que marxessin els convidats, vam esperar una estona i vam marxar.

Quan vam haver marxat, vam parar en un bar-restaurant a sopar, i després de dues hores i mitja de camí, vam arribar a casa, ens vam posar el pijama, i ens en vam anar a dormir.

En fi, va ser un cap de setmana molt divertit.