diumenge, 24 d’abril del 2011

Albesa contada pels de 5è

Al principi del primer trimestre de curs, vam començar una assignatura d'última hora, cada dimarts a la tarda. Quan va ser l'hora de començar l’assignatura, vam veure arribar la professora que ens tocaria aquesta última hora. Es va presentar i es deia ''Anna Hortet''.

L'objectiu d'aquesta última hora era fer un llibre fet per nosaltres, on explicàvem Albesa. La idea que ens va dir ens va agradar molt a tota la classe, i així vam agafar molt entusiasme en l’assignatura. Ens va explicar totes les parts que faríem cada trimestre, que eren: el primer trimestre havíem de portar la informació que ens demanava, i unes certes persones tenien uns encàrrecs, del principi de curs fins al final.

El segon trimestre consistia en recollir tota la informació, imatges... I totes les coses que havíem portat, repartir-les i reactar-les als ordinadors, per així fer una mica d’estructura del tema. Al tercer Trimestre consistia en muntar el llibre, ficar tota la informació i redactar-la, i introduir-la al llibre. Hi han moltes maneres de fer un llibre, i hem decidit fer-ho amb ordenador, i utilitzar un programa per fer-ho, el ''Power Point''.

De moment encara estem al segon trimestre, però passada aquesta ''Setmana Santa'', ja estarem al tercer. Al primer, l'Anna, ens va dir que portéssim informació de Albesa, com: Com era Albesa? Quants habitants tenia? Quantes places hi havia al poble? I fer redaccions de totes aquestes coses que he nombrat i més d’elles. Quan vam arribar al segon trimestre, vam passar tota la informació que havíem dut el trimestre passat als ordinadors.

Cadascú s'encarregava d'una cosa: un de redactar les botigues del poble, l'altre les places, l'ajuntament, les noticies, ordenar les fotos... Tots fèiem una cosa diferent, i al tercer trimestre, segurament als principis, encara acabarem de redactar les coses que s’havien quedat a mitges, i després començarem a fer el llibre pel ''Power Point''.