dijous, 10 de desembre del 2009

Spider-man 3

La pel·lícula de Spider-man 3 és molt bonica i hi ha bastants personatges: Spider-man (Peter Parker), Mary Jane (novia), la tia May, Venom, Eddie Brock, l’home d’arena (Ten Carter) i El “Duende Verde”.

Peter Parker era un noi que li va picar una aranya i li va transferir uns poders anormals. Ell va pensar que per ser un superheroi necessitava un vestit especial.

La Mary Jane que era la seva novia ho s’havia tot però no li va dir res a ningú. Un dia mentre estaven descansant tranquils en una teranyina gegant va caure del cel un meteorit però ells no se’n van adonar i quan van marxar se’ls va enganxar a la moto.

Ten carter que era un presoner es va escapar de la presó i va arribar fins a casa seva on vivia la seva dona i la seva filla malalta, ell volia aconseguir diners per curar la malaltia de la seva filla. Després els policies el van perseguir fins que va caure a una mena de pou gegant.
Un dia després d’una missió es va estirar al seu llit, quan es va despertar estava amb un vestit de color negre que si sentia molt bé.

Allí el van convertir amb un que era completament d’arena i que podia adoptar qualsevol cosa. La tia May va sentir que el que havia matat al tiet Ben era Ten Carter. Llavors en Peter Parker el va voler matar, ell es pensava que l’havia matat però no ho va fer.

Un dia va descobrir que el vestit negre era dolent hi va anar al campanar de l’església i se’l va treure, llavors va descobrir el punt dèbil del vestit, era el soroll, Però li va caure a Eddie Brock que era el que li volia prendre el treball.

Venom es va apoderar de Eddie Brock i va secrestar a la Mary Jane i es van fer una aliança amb l’home d’arena. Spider-man va avisar a el Duende Verde i junts van convatre a Venom. L’home d’arena va confesar a Spider-man que va ser sense voler i tot es va arreglar