dimarts, 1 de desembre del 2009

El campament de Toirigo

El campament esta situat a les afores de Caldes de Boí, davall de la presa de Cavallers. Aquest any hi vam estar 10 dies del 16 de juliol al 26.

A la Vall de Boí hi molts bons paisatges: el Parc Nacional d'Aiguestortes, l'estany de sant Maurici, l'esglesia de Sant Clement de Taüll, catalogada com a patrimoni de la humanitat, els llacs de Gémena; dalt i baix.

També hi ha llocs per allotjar-se: al balneari, i els refugis que hi ha Aiguestortes i al llac Negre.

Hi estavem acampats aproximadament 100 persones, erem nens i nenes majoritariament de la comarca de la Noguera i algun de Barcelona. Dormiem a les tendes, màxim 7 persones, a dins hi teniem uns aillants i al damunt matalassos i el sac.

Hi havia 2 barracons que eren els lavabos, 3 pavellons de fusta que son la cuina, el menjador i la infermeria. Havia dies que sortiem d'excurció caminat i amb 4x4, casi cada dia anavem a Caldes i podiem comprar el que vulguessim a les botiguetes.

Després d'esmorzar ens deixaven mitja hora per endressar la tenda, cuan acabavem de dinar ens deixaven una hora de lliure, també a la nit mitja hora per anar a buscar la llanterna i canviar-nos per anar a fer els jocs de nit.