dimecres, 5 de març del 2014

Excursió a Barcelona


El dia 3 de març els alumnes de cicle superior va manar d’excursió a Pujalt i a la tarda a Barcelona i això va anar així:

Ens vam haver d’aixecar molt d’hora perquè l’autocar marxava a les 8:30, quan I vam ser tots el Lluc va dir que el David estaba malal i no vindria, vam pujar a l’autocar i vam anasr cap a Pujalt. El viatge se’m va fer una mica llarg, sort que ens van posar una  pel·liícula. Quan vam arribar eren dos quarts de deu, allí a l’observatori metorològic de Pujalt , vam esmorzar  i quan vam acabar, l’Albert , que és el que feia els experiments es va quedar amb els de 6è i el Bernat amb nosaltres. Ell Bernat ens  va explicar una mica que havíem de fer amb al llibret. Dins del llibret i havia un full on i havia una taula i va manar a fora on  i havia tots els aparells ¡ amb la vam començar a completar,, a la taula i deia : temperatura actual, temperatura rosada, precipitació…, quan vam acabar de completar-la vam entrar i vam fer experiments amb l’Albert. Però una cosa que em va fer molta gràcia vaser que el Bernat era tan clavat al l’Eduard que algú el va confondre.

Quan vam acabar de dinar vam pujar una altra vegada a l’autocar i vam acabar de arribar a Barcelona.

Quan vam arribar a Barcelona, l’autocar va passar per davant del Zoo, i vam caminar una mica i vam arribar al parlament, quan vam ser a dins vaig veure que tot el terra estava recobert de catifes, que hi havia unes parets molt dobles i que era molt gran, també va a  venir el Antonio, alcalde d’Albesa i diputat.

La visita va durar tres quarts d’hora i quan vam sortir vam berenar i vam pujar a l’autocar i cap Albesa.

En, fi aquesta excursió ha sigut una de les més xules.