dijous, 1 de març del 2012

Viurem fora la Terra en un futur proper ?

Avui dia, la població al nostre planeta augmenta per segons, la contaminació abunda i mots desastres naturals acaben amb illes habitades.

 Podria ser que, d’aquí poc, molt poc, ja visquem a un altre planeta a causa de les coses que he anomenat a dalt o altres. Si visquéssim en un altre planeta o en un satèl•lit podria ser que fos: Un planeta desconegut, Mart, a Ganímedes o a la Lluna. Visquéssim on visquéssim la població augmentaria ràpid però els edificis ni augmentarien tant a causa que es necessita anys per fer un edifici i esclar, es necessita paletes al planeta i no n’hi hauria tants com a la terra. A més, segur que no hi hauria materials que a la terra són fonamentals com el petroli, l’electricitat... i al planeta que viurem (potser, no hi comptem) serà més difícil d’adaptar-ho.

 També s’haurien de fer nous invents com: cotxes adaptats al planeta una forma de comunicació, nous coets, uns mòbils nous... Potser un nou planeta per un fenomen s’uneix al sistema solar a la mateixa òrbita que la de la Terra i llavors podem descartar el problema de temperatura i quasi poder anar a habitar aquest planeta.