dilluns, 12 de març del 2012

Com fer un nou usuari i canviar la foto

Suposo que ja sabeu el que és un usuari d’un ordinador, si no ho sabeu feu clic a aquest enllaç:

Per fer un usuari s’ha d’accedir al panel de control i després a comptes d’usuari. Allí veureu uns quants botons, feu clic al que hi diu: “administrar cuentas” per crear un nou usuari i al que hi diu “cambiar imagen” per canviar la foto.

Si ja teniu obert el lloc d’administrar usuari veureu que a baix amb lletres petites blaves hi diu crear un nou usuari podreu crear un usuari. Primer us demana que fiqueu el nom desitjat per l’usuari i el tipus de usuari. Els tipus d’usuari són dos: l’usuari ”estandar” (que només pot controlar el que te ell) i (l’administrador que pot canviar es coses de tots els usuaris) Després de posar aquesta informació feu un clic a crea usuari i ja teniu el vostre propi usuari, a més a més des de l’usuari que esteu ara podeu canviar la contrasenya, la imatge... dels altres usuaris només fen clic a damunt de la foto del usuari.

Per canviar la foto heu de fer el mateix que per crear un nou usuari però no heu de fer un clic a administrar “cuentas” sinó a canviar imatge i seleccionar la imatge que vosaltres preferiu i si en preferiu una del vostre ordinador feu clic a les lletres blaves de baix i seleccioneu la imatge que voleu, un cop fet poseu al boto de baix que hi diu canvia la imatge. A més a més podeu fer el mateix per canviar el tipus d’usuari: Primer fes clic a canvia el tipus d’usuari, després fes clic al tipus d’usuari que vulguis i per acabar desa-ho fent clic al botó de baix de la dreta.

Això ho has de fer al teu ordinador.