dilluns, 12 de març del 2012

Com crear una contrasenya a l’ordinador

L’usuari d’un ordinador és com... un ordinador dins d’un altre. A cada usuari i pots fer coses diferents: posar-hi un fons de pantalla blau i a l’altre gris, i us dic això perquè a l’usuari, serà on posarem contrasenya.

Un usuari també és útil si tens un sol ordinador per dos o més persones i a un no li agrada el que posa l’altre. A més a més s’hi pot posar contrasenya, canviar la foto, el nom de l’usuari i el tipus d’usuari. Per crear una contrasenya has d’anar al panel de control. A continuació premeu el lloc que hi diu “Cuentas de usuario i protección infantil” allí hi ha uns quants botons, fes un clic al que hi diu: “Cuentas de usuario”.

Després podràs distingir diferent botons, si feu un clic al primer que hi diu: “Crear una contraseña para la cuenta”, podreu crear una contrasenya. Per fer la contrasenya fes clic al botó que hi diu: “Crear una contraseña para la cuenta” i llavors tens que escriure als dos primers requadres la contrasenya que vols utilitzar, i finalment escriu al últim requadre una cosa que t’ajudi a recordar la contrasenya però que no la digui, per què aquesta paraula clau o paraules clau seran visibles per a tothom que utilitzi l’ordinador. Prem crea contrasenya per crear-la.

Tot això que he explicat  ho pots fer al teu ordinador.