dijous, 28 de gener del 2010

Anem d'excursió

El dia de l'excursió:
El dia cinc de novembre vaig anar a Lleida a veure el museu de Diocesà de Lleida i la seu vella amb Cicle Superior.

A l’hora de marxar de l’escola:
El dia cinc ens esperava un autocar per anar a Lleida quan vam arribar, es tenia que caminar una mica fins arribar al museu. Quan vam arribar ens van fer deixar les motxilles en unes taquilles, vam començar la visita i ens ensenyaven: les pintures rupestres, les estàtues i quadres que anaven penjats abans de la guerra a la seu vella... Per últim vam veure la medusa d’Albesa, la tenien allí exposada i s’hi t’hi posaves davall semblava que et queia al damunt.
Cap a la seu vella:
Al acabar vam fer fila, ens van fer unes fotos i cap a la seu vella, vam arribar, hi havia la catedral (seu vella) i un riu que no hi havia aigua i estava tapat per pedres, al damunt de les pedres hi havia un pont per on hi passaven els cotxes. I ens vam a sentar a la vorera del riu sec on vam començar a dinar. Quan estava menjant el meu entrepà em va caure un queixal.
A dins de la catedral (la seu vella):
Quan vam entrar ens ho van explicar tot i desprès ens van donar un mirall per posar-nos-el al damunt del nas i veure-hi al rebés, ens ho vam treure i van dir que si volíem podíem pujar fins a d’alt de tot de la torre, però tenia que pujar 128 escales de cargol, pujar-les i baixar-les i algú es podia marejar, per això era voluntari pujar-hi.

Des de la torre:
Desde la torre es veia tota Lleida. Al baixar no em va agradar gaire per què, la fila es va parar i la Jei i jo ens vam quedar al mig de la finestra on hi havia la campana i quan va era l’hora que tenia que tocar va començar a tocar i la Jei i jo per poc que ens ensordem.

A la tornada:
Vam baixar de la torre i al sortir a fora ens estava esperant el autocar per a marxar, tots vam pujar a l’autocar i a les cinc de la tarda vam arribar a l’escola on ens esperaven les mares, les mares ens van portar a casa i les nenes a les sis vam anar a gimnàstica.