dimecres, 4 de juny del 2014

Trobada esportiva de la Noguera


Cada any es fa una trobada esportiva de la Noguera, consisteix en fer 5 grups amb 33 o 34 nens de cada escola tots barrejats. I cada grup feia un esport diferent, en total hi havia cinc esports i ara us explicaré com va anar:

El dia 8 de maig vam participar a la VI a trobada Esportiva de la Noguera, ara us explicaré el que vam fer:

Quan vam arribar a l’escola vam esmorzar, quan vam acabar va venir l’autocar, quan vam pujar hi havia els alumnes d’Algerri, al cap d’una estona van pujar els de Menàrguens. Quan vam arribar ens vam presentar i llavors  el Xavier i un altre monitor van dir on havia d’anar cada grup, jo explicaré el que vam fer el nostre grup.

El nostre grup primer va anar a l’activitat de bàdminton, allí érem 20 i vam fer 10 grups de dos,  a mi em  va tocar amb el Marc, el joc consistia en anar  guanyant partits de cinc minuts, i els que es quedaven a dalt de tot de la cinta eren els més bons jugant a bàdminton. Jo i el Marc vam ser quasi els mes bons.

Quan vam acabar va anar a jugar a  futbol, ens vam partir en quatre grups i vam jugar quatre partits, qui guanyava anava a jugar la final amb l’altre partit guanyador, el meu equip va guanyar la final.

Després vam anar a l’activitat de natació, per mi va ser la activitat mes guai, ens vam posar el banyador,   primer vam fer uns quants salts i després vam fer uns minuts lliures.

Desprès vam anar a jugar a dodgeball, allí vam jugar a dos jocs:  al doctor i traïcionador.

I per últim a bàsquet, també va ser guai.

Després vam dinar i cap a casa.