dimecres, 11 de juny del 2014

Excursió a Benifallet i a Miravet

El dia 28 de Maig, 5è i 6è va manar d’excursió a Benifallet i a Miravet. Llavors al matí ens en vam anar a les vuit hores. Quan vam parar a Benavent per a recollir a l’Eduard, vam marxar cap a Benifallet. Allí primer ens van ensenyar les coves, n’hi havia de diferents tipus. Hi havien (pedres) que semblaven animals, una altra que semblava una mà…

Quan vam sortir de les coves va manar al mini vaixell de Benifallet. Vam arribar bastant lluny pero no ens vam cansar. Jo m’ho vaig pasar molt bé perque anava a la vora i veía l’aigua. Quan tornavem per a deixar el vaixell va començar a ploure bastant fort. Vam sortir del vaixell i ens vam posar a dinar. Quan vam acabar de dinar va fer una tempesta molt forta, nosaltres, els nens de 5è i 6è, ens vam refugiar en un rentador.
Mentrestant els mestres no s’en van adonar però després van córrer a refugiarse. Llavors ens vam esperar una estona i llavors vam marxar cap al Castell. Vam fer la visita molt rápida perquè estava plovent. Llavors quan va acabar l’excursió ens en vam anar cap a casa, a l’autobús vam ficar la pel·lícula MANOLITO GAFOTAS .


Va ser bastant xula. Quan vam arribar a Lleida va començar a ploure, després, al cap d’una estona, vam arribar a Albesa. A Albesa també plovia. Llavors vam baixar de l’autocar, vam agafar les motxilles i ens en vam anar. Aquesta excursió m’ho he passat súper bé!