dimecres, 22 de març del 2017

UNES COLONIES INOLVIDABLES
Ø  Hola  em dic Genís Cornellà i  us explicaré  les meves extraordinàries colònies a Olot .
Tot va començar un matí com qualsevol altre que es va anar convertint amb especial d’aquells que sempre recordes, era el dilluns dia vint quan a les 7:30 vam pujar a l’ autocar amb destí a Olot,va ser un viatge una mica mogudet, que si un cante, l’altre explica un acudit i no ens enteníem gens per sort el conductor va ficar una pel·lícula que es va tranquil·litzar una mica.  Cap allà les 10 vam parar en una gasolinera a esmorzar i vam continuar la nostra trajectòria per arribar a Olot.
Finalment, al cap de unes tres hores, vam arribar a Olot però ens ho  vam passar perquè vam anar cap a un poble que es deia Castellfollit de la Roca. Un petit poblet fet damunt d’una colada de lava que va sortir del volcà Croscat,es a dir,  que esta format per basalts prismàtics i vam anar caminar una mica per la colada, on tambéens van fer una explicació i un experiment que vaig trobar molt interessant. Després vam parar a dinar i vam anar jugar en un parc que hi havia a prop, després vam anar a Olot a l’alberg que s’hi no recordo malament es deia Torre Malagrida, un lloc emocionant i gegant això si, una mica antic que això el feia mes bonic. Tot seguit vam anar amb un d’aquells jardins tan fantàstics a fer unes activitats molt divertides i cooperatives després vam  a anar a sopar i tot seguit a dormir.A mi m’havia tocat amb el Ramon, el  Pau i l’Enric. Tot i que, ens va costar una mica agafar el son perquè a la nit vam fer una activitat de por amb tots, és a dir, de 3r fins a 6è però finalment ens vam anar dormir.
El dia següent ens vam aixecar ben d’hora per anar a veure els volcans d’Olot. Com ja deveu saber, n’hi ha quaranta però els més importants són dos : el Croscat i el Santa Margarida.  Dos volcans ben curiosos ja que el Croscat té un tall degut una explosió minera i el Santa Margarida una ermita al centre del cràter; ens vam passejar pels dos on també ens van explicar un munt de coses  molt interessants com per exemple que ara des de fa uns anys tot el que tocàvem estava protexitper que era un parc natural, on vam esmorzar. Tot seguint vam anar a dinar en un restaurant de la zona, vam menjar l’especialitat de la casa que estava boníssim. Tot seguit, van anar a jugar enun parc i a continuació vam anar a visitar un bosc, anomenat Fageda d’en Jordà. Aquest bosc es va formar per una colada de lava del volcà Croscat. Van ser super interessants les explicacions que ens van fer la Susana i la Neus i vam fer un tomb.
Després vam anar a l’alberg a sopar i a dormir.
El dia següent vam fer les bosses i vam anar a esmorzar. En acabar vam anar a una fàbrica de iogurts anomenada la Fageda. Allí ens van explicar com es feien els iogurts i vam tenir la oportunitat de veure les 300 vaques que hi tenen. Vam marxar  tots amb un bon gustet a la boca, ja que ens van deixar tastar un d’aquells iogurts tan bons.
En  acabar de dinar, vam pujar a l’autocar i tots cap a casa, on ens van rebre com uns reis, ja que feia tres dies que no ens veiem.
Fins aquí les meves colònies inoblidables.