dimecres, 22 de març del 2017

                 Colonies a olot




Els alumnes de l’escola l’alber :3r, 4t, 5è i 6è van anar de colònies els dies 20, 21 i 22 de febrer de 2017, a Olot ,al camp d’aprenentatge de la Garrotxa, a veure els volcans. Vam visitar el  Santa Margarida i el Croscat,també la cinglera de Castellfollit de la roca, la fageda d’en Jordà i la fabrica de iogurts de la Garrotxa la Fageda.
El primer dia, 20 de febrer vam anar a Castellfollit, (per cert un poble molt bonic us el recomano), i allí vam fer un Volcà i amb el vent va fer quedar el cràter del Volcà, igual que el croscat; després vam anar al mirador del poble i vam fer activitats i ens van explicar com es va formar (és va formar per culpa de dos colades de lava que van tapar el riu i tot el riu va anar a Olot i és va indundar).El mirador és molt bonic, per cert us el recomano.
Vam anar al camp d’aprenentatge i vam fer jocs amb l’ Elio i l’Eli (per cert jo també em dic Eliseu, quina casualitat).
I vam fer 3 jocs amb l’ Elio:el mocador, un que l'últim tenia els ulls oberts I els altres tancats i  el del davant era el torpedo que quan el llançavem ,amb els ulls tancats avià de tocar a algun altre vaixell i també un joc en el que hi avià una muralla que amb aquest cas era un corda que l’haviem de passar per d’amunt un tirant a l’altre. I amb l’Eli un joc en  que erem 3 grups, ens ficavem de línia els tres grups, un grup cridant avía de dir una paraula el grup de la vora, és clar i el de l’ altra vora l’avía d’endivinar mentrestant el del mitg cridava com un voig.
Al joc de nit ens van contar una historia de por i aviem de descobrir qui avía fet el crim  i on avía passat.
El segon dia,22 de febrer, vam anar a veure el Volcà Croscat i el Santa Margarida i vam anar a dinar de restaurant que es deia can XEL i també a la  fageda d’en Jordà;primer vam anar al Volcà croscat i ens van explicar el tall que hi ha; el va fer el propietari del Volcà per fer-se ric per la roca volcànica, després ens van explicar els diferents tipus de roca:cendres, Gredes,Blocs i Bombes.
I també al volcà Santa Margarida i allí vam veure l’ermita de dins al cràter i vam entrar a dins el cràter; per mala sort l' ermita estava tancada.
El dinar a can Xel va ser molt bo, si aneu a Olot dineu allà.
I per últim la fageda d’enjordà un  bosc que era molt tranquil i feia molt bona aroma.
El tercer i últim dia vam anar a la fábrica de iogurts de la Fageda; era molt xula i ademes hi treballen discapacitats. El director és  Cristofol Colom, un home que es diu igual  que el que va descobrir América, i els iogurts d’allí son tan bons per que els decapacitats treballen a gust i s’ho passen bé.
Aquestes colònies m’ho he passat molt bé i m’agradaria tornari.
A ja ho olvidava aqui teniu les fotos de les colonies si fiqueu dople clic al damunt les veureu.



FI,ADEU