dimarts, 22 de febrer del 2011

Tutors de Contes

El dia a la tarda vam fer tutors de contes amb els nens petits de P3, P4 i P5. Els dies abans tots els nens i nenes de la meva classe teníem moltes ganes de que arribés el dia per poder-los-hi explicar la història d’un conte que ens havíem preparat dies abans. Quan va ser l’hora, tots els nens de 5è i 6è ens vam dividir en dos grups.

A mi em va tocar amb un nen de P4 que es deia Ramon. Jo li vaig explicar el conte de “La Cigonya i la Guineu“. Anava d'una cigonya i una guineu, un dia es van trobar i van quedar per anar a dinar a casa de la guineu. La cigonya va vindre ben arreglada, però quan va ser l'hora de menjar, la cigonya es va adonar que els plats eren plans i no va poder menjar res de res.

Quan va marxar la cigonya de casa de la guineu, la guineu va començar a riure i riure perquè no va poder endrapar res. L’endemà la cigonya va invitar a la guineu a dinar a casa seva. Però quan va ser l’hora de dinar va veure la guineu que els plats eren massa alts i no va poder menjar res de res.

Quan va marxar la guineu de casa de la cigonya, la guineu es va penedir del que havia fet. Després tots vam fer unes fitxes per als nens, per veure si havien entès el conte que els hi havíem explicat.

Crec a tots ens va agradar molt fer tutors de contes i esperem poder-ho repetir-ho aviat.

2 comentaris:

teresa ha dit...

Molt bé Arnau!És molt interessant
això de fer de tutors de contes i els petits els encanta que els expliqueu contes.Espero que torneu
a repetir-ho força aviat!

Arnau farrús ha dit...

Gràcies Senyoreta Teresa, així tambè aprenen els més petits.