dilluns, 14 de febrer del 2011

Tutors de contes (1ª part)

Fa ja dos setmanes a l’escola ens van anunciar que faríem tutors de contes per primera vegada. Que tracta d'explicar-li un conte a un nen petit i ho fem per qué els petits aprenguin a relacionar-se amb nosaltre i nosaltre ho fem per la lectura, apendre ha explicar llibre a nens mes petits i per passar-nos la vergonya.

I ens van dir amb qui aniríem hi havia gent que tenia un nen o nena hi havia gent que dos nens o nenes( havien d’estar combinats un de P-3 i un de P-4), a jo em va toca: de P-3 el Jan Ferreira i de P-4 la Dúnia.

Tots ens vam posar tan contents que vam començar mans a la obra.
A les nenes potser ens va fer mes il·lusió que als nens però es igual. Ens van explicar que ho havíem de fer de la següent manera: P-3 els hi havíem de fer mes de resseguir i de P-4 de escriure el títol al davall, que posessin un nom...

I avui dia catorze de febrer ja ho tenim to fet hi preparat hi ja estem esperant el dimecres setze (d’aquí dos dies) per explicar el conte als nens de P-4 o de P-3.

Jo crec que serà una experiència inoblidable i molt divertida. Però quan ho fem ja us contaré el que he sentit i el que he vist en els nens a qui els he explicat el conte.