dimarts, 30 de novembre del 2010

F.C.Barcelona vs Real Madrid

El Dilluns dia 29 de Novembre es va jugar el clàssic entre els dos millors equips de la lliga, el F.C.Barcelona contra el Real Madrid. El partit va començar a les nou de la nit, el Barça va començar tocant la pilota hi passant-la sense que el Madrid la ensumes. El primer gol del Barça va ser de Xavi Hernández al minut 9 de la primera part.

El Barça anava tocant la pilota però el Madrid tenia també algunes ocasions de gol. El segon del Barça va caure al minut 17 i el va marcar Pedro. El Barça anava controlant el joc quant al final va acabar la primera part del partit. Al descans, Pep Guardiola va donar instruccions al seu equip hi estratègies per a la segona part del partit hi José Mourinho va fer el mateix.

Quant per fi va sonar el xiulet de l’àrbitre per donar inici a la segona part del partit entre el F.C.Barcelona contra Real Madrid. Al principi el Madrid va tindre algunes ocasions de gol hi algunes les va parar Víctor Valdés, el porter del F.C.Barcelona. Però pocs minuts mes tard el Barça va segui dominant el partit. Quant per fi va arribar el tercer gol del Barça, marcat per David Villa, el nou fitxatge del Barça a aquesta temporada al minut 55 de partit de la segona part.

Mourinho va fer escalfar alguns jugadors però Gonzalo Higuaín no va sortir a escalfar, i el Barça també va fer que escalfessin alguns jugadors. Tres minuts mes tard Villa va inaugurar el quart gol del Barça al minut 58 de joc. El F.C.Barcelona anava tocant la pilota m’entres el Madrid la perseguia ràpidament. Al cap de pocs minuts José Mourinho va fer surti jugadors a la gespa. Cristiano Ronaldo va espentejar a Pep Guardiola per agafar la pilota hi el àrbitre no li va ensenyar la targeta groga.

El Madrid jugava amb moltes faltes hi per això tenien alguns jugadors del Madrid amb targetes hi els del Barça com Xavi Hernández, Puyol, Khedira, Sergio Ramos, Ricardo Carvalho, Xavi Alonso, Messi, Pepe, Cristiano Ronaldo, Víctor Valdés i la expulsió de Sergio Ramos. Quant faltava pocs minuts pel final del partit els jugadors del Madrid van perdre els papers, es van posar nerviosos hi van començar a fer faltes als jugadors del Barça.

Quant faltava un minut per acabar el partit Jeffren va marcar l’últim gol hi ho va celebrar. Quant es va acabar el partit Mourinho va donar la mà a Pep Guardiola i directament va marxar cap als vestidors.

A la roda de premsa el entrenador del Real Madrid va confessar que el F.C.Barcelona havia jugat molt mes bé que el Madrid hi que no havia fet pràcticament cap falta.

Quant els jugadors del Real Madrid van arribar a la capital, Madrid. Allí els seguidors del equip els van començar a criticar hi insultar. A Mourinho li van dir que era un pocavergonya, a Benzema li van dir que havia de posar-hi una mica mes de entusiasme, hi els seguidors del Madrid els van segui criticant una bona estona.

5 comentaris:

teresa ha dit...

Carai Arnau quin comentarista estàs fet! Ni que fossis el Puyal!
Continua així!

Arnau farrús ha dit...

Gràcies Tresa

Anònim ha dit...

VISCA el BARÇA i VISCA CATALUNYA !!

Guillem Jové Abad ha dit...

Tio ets el millor nen i ets el meu millor amic.

Anònim ha dit...

Gracies per tots els comentaris que a deixat la gent!