dimarts, 31 de març del 2009

El bàsquet m'agrada


El bàsquet es un esport molt divertit perquè fas molt esport i va molt bé perquè així si fas partits coneixes altres equips d’altres pobles o ciutats. Així aprens a jugar, aprens i saps les normes.

Per jugar a bàsquet necessites una pilota de bàsquet, un xandall de l’equip, unes sabates de bàsquet, una bossa per dutxar-se, formar un equip... Així aprendràs més noms d’uns altres països i tindràs més amics per jugar a uns altres esports per exemple: el fútbol, el tennis, el rugbi, l’handbol, l’hoquei...

També existeixen altres tipus de bàsquet: com el bàsquet de rodes... Amb aquest esport nomes poden jugar els homes que tenen una malaltia, i que no poden caminar i per això han de jugar amb cadira de rodes.

A mi m’agraden tots els esports: el bàsquet, el futbol, el tennis, el rugbi, l’handbol, l’hoquei, etc. També existeixen unes regles: només pots fer servir les mans i si la pilota et toca al peu es falta i treus de banda.

També hi ha les passes, et xiulen passes quan fas mes de dos passes. També hi ha tres segons a la zona, es quan un jugador que té la pilota i està amb la pilota a sota la cistella. Cada equip té 24 segons per tirar a cistella...

Ja veieu que el bàsquet és un esport que m’agrada molt...

2 comentaris:

Sergi Bo Sanmarti ha dit...

Tens molta rao el bàsquet és un bon esport et fa fer alt i va molt be.

Ferran Serra Cetó ha dit...

El basquet a mi m'agrada molt pero el futbol una mica mes