dimecres, 3 de juny del 2015

EXCURSIÓ A CATALUNYA EN MINIATURA



Aquest passat divendres 29, els alumnes i les alumnes  de cicle superior vam anar a Catalunya en miniatura.
A les 8:15 ens vam reunir tots a la plaça  davant de l’escola allí ens van deixar jugar una estona. Quan ens van dir, vam pujar a l’autocar i vam estar gairebé 2 hores fins arribar a Torrelles de Llobregat .
Quan vam arribar vam esmorzar i després vam anar a una mena de caseta de fusta on ens van mesurar per a anar al Bosc d’Aventura. Els nens/es que passaven de la línea negra (Anna V., Àgata, Emma, Roc, Josep Ma., Àngel, Arnau, Marc, David, profe Xavier i jo ) vam fer el circuit dels Trolls, el més difícil de tots, els altres van fer els dels Elfs. Allí mateix ens van ajudar a posar els arnesos i vam anar amb un monitor que es deia Raül i ens va explicar com fer la de prova. La segona activitat després de la de prova era la que em va semblar la més difícil, eren com unes cordes en forma de U on hi havies de posar el peu. Després de fer tot el circuit dels Trolls ens vam tirar per la tirolina  més gran i alta, la més xula de totes.
Quan tots nosaltres ens hi vam haver tirat vam anar a visitar el lloc on hi havia les maquetes dels monuments més importants de Catalunya. Ni havia molts de Lleida, hi havia la Seu Vella i de Balaguer el Sant Crist i Santa Maria.
Després vam fer la visita amb el trenet .
Al acabar vam dinar i vam jugar una mica. Vam pujar al autocar i vam anar fent camí cap a Albesa on ens esperaven els pares, mares germans i padrines .
En conclusió en aquesta excursió m’ho he passat súper bé i m’he batejat en els circuits d’aventura .     
    

Clàudia Cornellà Palau