dijous, 4 de juny del 2015

CATALUNYA EN MINIATURA


El dia 29 de maig vam anar a Catalunya en miniatura i ara us explicaré com va anar l'excursió.

 

Al aixecar-me estava molt alegre per que era el dia de l'excursió a Catalunya en miniatura, ens havíem d'aixecar aviat. L'autocar sortia a les 8:15 vam ser els tercers a arribar, ens vam esperar 10 minuts per que les parades que li tocaven ens farien arribar tard.

 

Quan vam arribar a Catalunya en miniatura vam anar a esmorzar i després d'esmorzar vam anar al bosc animat. Ens van separar en dos grups un del circuit de trols i l'altre al circuit d'elfs. Al de trols van anar: l'Arnau, el David, el Marc, el Josep Maria, l'Anna V., l'Emma, l'Àgata, l'Àngel, la Clàudia i el senyor Xavier. Al dels elfs: l'Andrea, el Joan, el Dídac, la Clara, l'Anna M., l'Eudald i jo. El nostre circuit tenia 12 proves i el de trols en tenia 20, alguns nens no van poder acabar el circuit. A nosaltres al baixar ens van donar xuxes i els que van fer el de trols no.

 

Al acabar el bosc animat vam anar al circuit de maquetes, vam fer el circuit  i hi havien diferents monuments importants, hi havien maquetes en les que apretaves un botó i una part del monument es movia, apareixia de repent o sonava  música.

 

Després vam pujar al trenet i va ser molt xulo. Després vam anar a dinar,  vam menjar i ens vam esperar fins a les 15.00 i quan va arribar l'hora vam marxar amb l'autocar. Quan vam arribar vam anar a casa de la Anna M. per assajar el ball de fi de curs i quan vam acabar vam  marxar tots a les nostres cases.