dimecres, 14 de maig del 2008

Trobada Esportiva a Balaguer

El dia 30 d’abril els alumnes de cicle superior vam anar a una trobada esportiva a Balaguer. Hi havia diferents escoles, allí ens distribuir per grups i llavors vam començar a jugar a diferents esports.

Cada grup jugava a un joc diferent i cada tres quarts d’hora aproximadament canviàvem d’esport. Nosaltres, primer, varem anar a la piscina, primer havíem d’anar als vestidors a posar-nos el banyador, agafar la tovallola i les xancles, però també havíem de portar gorra de bany.

Primer et deien un numero i quan el deien, havies de saltar a l’aigua i començar a nedar, era com una cursa. Després el meu grup va anar al poliesportiu, allí vàrem jugar a voleibol per a persones discapacitades, no podíem tenir tantes cadires de rodes, és a dir que ens havíem d’asseure al terra i no ens podíem moure; quan et tiraven la pilota només podia fer un bot i llavors calia tocar-la, si en feia dos o més era punt pels altres.

Després vam jugar a futbol cranc, havies d’anar com un cranc, però era molt xulo, l’unic que podia estar de genolls i fer anar les mans, el nostre equip va quedar empatat. Després vam anar a esmorzar i ens van donar coca, xocolata i suc de préssec o pinya.

Tot seguit, vàrem jugar a korfbal, que és un joc que es com el basquet però la cistella no té tauler, no es pot córrer amb la pilota ni tant sols botant-la. No és com el bàsquet que no es pot anar a darrere la cistella, en aquest joc si que s’hi pot anar.

Aleshores vam jugar a handbol al camp de futbol del Balaguer. Com que era gespa artificial la pilota no botava massa. Tots dos vam guanyar, jo vaig fer una estona de porter i no em van fer cap gol.

Finalment va arribar l’hora de dinar, tots teníem molta gana. Quan vam acabar de dinar ens van deixar un hora i mitja d’estona lliure. I ens vam donar molts messengers de nens i nenes de d’altres escoles. Al final també ens van donar un diploma.

Ens ho vam passar molt bé i ens agradaria repetir l’experiència l’any vinent.

Article publicat per
Arnau Palau i Oriol Colomina.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Oriol i Arnau, crec que la trobada va ser molt divertida, per que vam conèixer molts nens i nenes.