dimecres, 7 de maig del 2008

Leo Messi, un jugador excepcional



Leo Messi és un jugador del Barça que és boníssim, és una mica baixet però tot i així és dribla a quasi tot l’equip contrari. Aquesta temporada es va lesionar de la cama esquerra, i quan va sortir del camp és va posar a plorar perquè ja sabia que quedava pocs partits per acabar la temporada.

El Messi juga a l’estil d’una gran llegenda com és el Maradona. Els que fan reportatges posen al Messi i al Maradona junts i fan la jugada calcada. El Messi i el Maradona ja és coneixien, perquè els dos són d’Argentina. Una vegada al Messi li van centrar una pilota i fa fer gol amb la mà, i per casualitat el Maradona també havia fet un gol amb la mà (“la mà de Déu”) anys enrere.



El Messi és bon amic de tota la plantilla blaugrana. Porta el número dinou i li agrada a molta gent. Porta el cabell una mica llarg i patrocina la marca puma. Li paguen molts diners per sortir a les propagandes de plays, de materials de moltes coses, a part del que cobra al futbol, on cobra 6.000 euros per dia, tant si juga com si no. Té uns dinou anys, és una mica més gran que el Bojan. El Messi, el Giovanni i el Bojan són els tres molt jovens i són molt amics.

El Messi fa un temps es va lesionar contra jugant contra el Schalke 04, però al cap i a la fi el Barça va guanyar per 1-0 i es va classificar per a la semifinal de la Champions, on després va perdre contra el Manchester United.

Quan va arribar el dia del partit contra el Schalke 04, Leo Messi va controlar una pilota amb el pit i de primeres li va fer un “barret” amb un jugador, quina gran jugada! Va arribar el dia del partit contra el Manchester United. Al minut 14, el Zambrotta la va treure cap al centre de la pista i un jugador contrari va xutar de primeres i va fer gol, el Valdés no la ni veure. Als últims 10 minuts tots li passaven al Messi perquè fes un gol, però la defensa del Manchester era massa bona, era una muralla. Al final, doncs, malgrat l’esforç de l’quip i la qualitat del Messi, el Barça va ser eliminat de la Champions. L’únic que li queda al Barça per salvar la temporada, seria guanyar al Real Madrid al seu camp el dimecres a les 10; seria tot un festival però del tot inútil. Els de Madrid encara hi posen llenya al foc i diuen que li cantaran el “Chiki Chiki” al Barça canviant la lletra i dient coses ofensives i burletes contra els culés. Esperem que no es passin massa aquests de Madrid.