dimecres, 14 de maig del 2014

VIª Trobada Esportiva a Balaguer


El dijous 8 de maig vam anar a Balaguer  a fer una trobada esportiva. Ens vam trobar nens de cicle superior de moltes escoles de la Noguera i llavors practicàvem  5 esports: natació, futbol, dodgeball, bàdminton i basquet.

Vam arribar a l’escola a les nou i vam anar a les classes fins a les 9:20, llavors vam baixar a baix i vam anar als lavabos i després vam agafar l’autocar i vam anar cap a Menàrguens a buscar els nens i les nenes. Després d’un quart de hora  vam arribar a Balaguer, vam saludar a la gent que coneixíem i després al cap d’una bona estona van començar a dir els grups, jo vaig començar per futbol,  hi havia un camp de gespa artificial que tenia cautxú i se’t ficava als peus i molest molt. Vam fer dos partits i un el vam perdre però l’altre el vam guanyar.

Després d’acabar el futbol vam anar als vestidors a ficar-nos el banyador i a la piscina. Allí ens van donar el número 1 o el 2, el número servia per quan haguéssim de fer les activitats que ens deien els monitors de la piscina i ens van donar una estona de joc lliure. Hi havien dos trampolins perquè els altres estaven ocupats perquè hi havia gent fent natació.

Quan vam acabar la natació vam anar a dodgeball, allí vam fer dos grups i vam jugar al dodgeball normal que consisteix en matar a la gent de l’altre equip, al doctor i al traicionador. Va ser molt guapo perquè jo els altres jocs no els coneixia i el més bo és que avui, dia 13 de maig, el Senyor Javier m’ha fet baixar un moment per ensenyar-los el Doctor als de 4t i els  ho e explicat i han sabut jugar.

Després quan vam acabar dodgeball vam anar a bàsquet, allí vam fer quatre partits, tots menys un els vam guanyar, llavors vam anar cap a bàdminton on havíem de fer parelles, jo anava amb el Nil que és un nen de Gerb;  a bàdminton els vam guanyar a tots. Després de bàdminton vam anar cap al camp de futbol a dinar a les grades, després vam fer un partit de futbol i van fer-nos una foto,  després vam anar a l’autocar i vam anar cap a l’escola, quan vam arribar vam jugar a futbol i després ja eren les quatre i mitja i ja vam anar cap a casa.

Aquesta a sigut la sortida a Balaguer.