dimarts, 2 de desembre del 2008

És necessari experimentar als laboratoris amb animals?

Avui en dia els laboratoris fan experiments amb animals perquè han de experimentar i fer noves medicines. A molts animals els fan menjar medicines i es moren; aquests animals amb què experimenten són inofensius i la majoria moren.

A vegades són beneficiosos per a la gent malalta però n’han mort molts: gossos, rates, monos, hàmsters, ocells. Gràcies a aquests experiments la gent que te una malaltia pot tenir solucions quasi per a tots els casos. Cada moment fan mes experiments per combatre el càncer etc...

Les vacunes també les fan als laboratoris i per això ens vacunen per combatre malalties. Cada vegada hi ha mes casos com ara la Sida, per això estan intentant buscar una nova vacuna, pastilla, xarop etc... Segurament és bo que hi hagi medicaments per combatre tota mena de malalties, però també hem de tenir en compte els animals innocents que moren per voler experimentar amb ells.

Estic a favor de que s’experimenti per a fer noves vacunes i medicaments per a la gent que te malalties .Però per altra banda, estic en contra de que hagin d’experimentar amb animals i que moren tots o quasi tots. Aquests animals són inofensius i a la vegada són animals de laboratori , aquells animals no poden veure el món exterior. Vosaltres esteu en contra o a favor?

1 comentari:

Sergi Bo Sanmarti ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.