dimarts, 2 de desembre del 2008

La desforestació

Ara parlarem d'un tema que es molt important per a la terra, es la desforestació la tala d’arbres i també de fer barbacoes als boscos. En resum que talem massa arbres i no cal perquè hi ha animals que es moren cada dia per culpa dels boscos cremats i de la tala de arbres.

Ho necessitem per fer mobles i fer paper per a poder escriure i per poder fer el material per anar a l’escola.

Necessitem els arbres per respirar per alimentar-nos de la fruita si continuem així la selva Amazònica desapareixerà el pulmó de la terra, i sense allò no podem ni viure ni fer mobles.
Si continuem així d’aquí a uns anys per el que tallem ens en repetirem perquè no es podrà viure.

Sergi: Jo crec que no es pot continuar així perquè si continuem així ens quedarem sense aire i si també tallem massa arbres els animals que viuen allí també es moriran.

Manel: Jo crec que talar arbres es necessari però no crec que sigui necessari talar-ne tants perquè aviat ens quedarem sense el pulmó de la terra i allò es molt important perquè no ens donem compte però molts animals van morint cada dia sigui per laboratoris o sigui per la desforestació.

3 comentaris:

Laura Olona Seró ha dit...

Teniu molta raó, s'ha de cuidar molt el medi ambient. BIE!!!!!

Núria ha dit...

Aixo de la desforestacio esta molt be nois, Bona feina. Adeu!!!!!!

Jordi Roma Navarro ha dit...

amb aixo teniu tota la rao perque els animals no han fet res perque els deixem sense aire i nosaltres morirem molt rapid adeu!!!!!!