dimarts, 9 de desembre del 2008

És necessari anar a l’escola?

Avui parlarem de si és necessari anar a l’escola o no, hi ha gent que pensa que es
necessari per aprendre, i n’hi ha d’altra que no perquè pensen que es podrien quedar a casa a jugar.

Per una part, és necessari anar a l’escola per aprendre i tenir una bona educació. Pensem que hi ha nens que voldrien anar a l’escola i no poden per manca de recursos.

Per una altra part, no és necessari perquè ens podríem quedar a casa a jugar a l’ordinador, no faríem deures, podríem mirar la televisió ...Potser seria més divertit...

Jo penso que hem de tenir temps per les dos coses, una estona per concentrar-nos en estudiar, fer els deures i altres obligacions de l’escola i l’altra per poder jugar a l’ordinador, al carrer. Però definitivament, penso que anar a l’escola és molt necessari, sobretot en un món on cada vegada hi ha noves coses per aprendre.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que també és necessari anar a l'escola, per què aprens i de gran pots tindre un bons estudis.

Montse Cetó ha dit...

Com mare i exestudiant, us volia dir que jo de petita també havia pensat alguna vegada que era un rotllo anar al cole, però després he vist que és una pena no aprofitar.ho.
Al cole s'apren coses noves i interessants que us ajuden a trobar explicacions, logiques,... i també us ho podeu passar molt divertit, teniu una mica de feina però si aneu treballant cada dia, i escolteu a classe no és tant exagerat, penseu que esteu amb els vostres amics i sempre teniu moments de jocs, xerrades,.. en que us ho posseu bé.
Aprofiteu que quant a passat no podem tornar enrrere.

Ayoub ha dit...

Jo crec que es nessesari, perquè si no anem a l'escola no tinguessis cap professio.