dijous, 28 de febrer del 2008

LA PEDRERA

La Pedrera és un lloc molt bonic i molt divertit del poble d’Albesa. Hi ha molts arbres, un tobogan, i moltes coses més. La Pedrera és un lloc molt gran que té tres plantes.
La planta baixa no té gaires coses però a la segona planta hi ha una paret on nosaltres de vegades hi juguem, amb un joc que es diu “una paret”. A la planta de dalt de tot hi ha moltes coses com ara: un tobogan, un pneumàtic que esta enganxat amb unes coses però que està petat. Hi ha unes barres que semblen un castell. A la Pedrera hi ha moltes pedres i suposo que per això li diuen així . A la Pedrera hi ha com un bosc petit i a dalt de tot hi ha com unes cases destruïdes on s’hi veu només les parets. Allà s’hi poden fer moltes cabanetes, encara que es poden veure molt fàcilment i te les poden destruir.
La Pedrera està molt bé, perquè si jugues a amagar no et pot veure ningú perquè hi ha molts arbres i per això no et pot veure ningú. La Pedrera es un lloc gran. Es un lloc on hi va molta gent perquè és molt coneguda, allà hi van molts nens grans i també homes. M’agrada anar a la Pedrera, us ho recomano.