dimecres, 30 de novembre del 2016

LES VACANCES

LES VACANCES
                                 
A les vacances, la majoria dels dies vaig anar a les piscines o a la platja. A la platja hi havia una plataforma a 70 metres i la meva germana sempre queia a l’aigua. També vaig anar a l´Aquopolis, que és un parc d´atraccions d´aigua.

Vaig anar al casal durant dues setmanes seguides. Quan va arribar la festa major vaig anar al ball amb el pare o amb la mare. També alguns dies vaig anar a comprar amb la padrina.

Amb els cosins vam fer dos barques amb un bidó. El vam tallar per la . En mig un cantó hi  vam ficar un munt de crancs que vam trobar per la segla. Els vam tindre unes setmanes i després els vam aviar.

Vam anar a l’oficina de la mare i vam fer una festa on sortejaven una tablet al dibuix més xula. Hi havia uns boti botis per a divertir-nos. L’endemà van anar a la manifestació de la diada amb la mare.

I així van acabar les vacances, que van ser genials.



Les vacances d’estiu

Aquestes vacances d’estiu m’ho he passat molt bé;he anat de vacances a

Romania. Allí  m’ho vaig passar molt bé per què  vaig  veure el padrí la
Padrina. Vaig  jugar amb els amics. Més tard vaig  jugar a la  tablet
I vaig anar a pescar peixos amb el padrí ,el pare i el meu germanet.
Vaig pescar un peix petit i li he donat al germanet ; vam marxar a
casa i vam menjar peix fregit . Després vam anar a un poble a
menjar macarrons. Vam marxar cap a casa i vaig  jugar a la tablet.
L’endemà van trucar al pare per a treballar i vam marxar a Espanya.
I vam tornar sans i estalvis a casa.


M’ho he passat molt bé.

vacances

 Les vacances d’ estiu
A les vacances d’estiu meu vaig passar
Molt ve anant a voltar amb el yeray i
Jugar a la ps4 amb el ramón i el marc.
També va anar a un apartament a
Andorra, i era festa major i feien
Conxo netes i eren  gratis,i també i avia vall  I jo, la paula, el pare i la mare vam anar al ball.
A les piscines jugava amb el marc i de vegades ce venia el ramón i anava ham la paula i la mare.
El dia 10 de setembre vam celebrar la confirmació i va venir el Bisbe,
I em va confirmar, i quan vam acabar vam na a fer un beure a les piscines ,i el vam convidar a sopa, i després de sopar vam Nar a la bolera i jo bai fer un “pleno”,
I el meu tiet jordi la va xutar amb el peu la pilota de la bolera.Després vam anar a un joc de realitat virtual jo i najerana i no su vam pasar mol ve.


Finaalllllll

vacances

Aquestes vacances d’estiu m’ho he passat molt bé.
El 8 de Juliol vaig anar a un càmping a Miami Beach, a Tarragona, fins a l’ 11. El càmping era molt bonic, vam anar a Cambrils a dinar quasi tots els dies i a banyar-nos a la platja. L’últim dia a la platja de Cambrils hi havia inflables al mig del mar; havies de  passar proves i el terra relliscava.
Al Juny vaig participar a la selecció del SET-11 de Lleida, amb la selecció vam anar a jugar futbol al Cerdanya CUP. Vam quedar cinquens de dinou.
Al tornar vaig estar una setmana de descans i al passar la setmana vaig anar al campus de futbol que organitza el club de futbol C.E.E LA NOGUERA; també van venir els meus cosins de la Seu d’Urgell;s'hi  van estar una setmana i van tornar a marxar.
A les tardes, anava a les piscines amb l’Edu;però un dia vaig tenir otitis i no vaig poder anar ni a les piscones ni a fer kayak amb el grup excursionista d’ Albesa (GEA) i estava molt trist. La meva  mare, es va quedar a casa amb mi i tampoc hi va poder anar.
Els meus pares em deien que pels finals d’estiu em comprarien el mòbil però em van dir una mentida i me'l van comprar al acabar el cole, em var regalar un LG K10.
També vaig anar de vacances a la Seu, per la festa major ; a la Seu m’ho vaig passar molt bé excepte un dia: el dia dels correfocs. El dia que m’ho vaig passar més bé va ser el corre aigua.
A l’agost vam fer la FESTA MAJOR!! del poble vaig anar als inflables, al sopar, al bocadillo i a les penyes. La última setmana estava molt avorrit i vaig fer els deures que m'havien manat per l'estiu  i eren molt fàcils.

illa deserta

L’ILLA DESERTA
Hi havia una vegada un vaixell de deu tripulants que navegava per l’oceà Pacífic.
Una nit de tempesta huracanada el vaixell va tombar. L’endemà la tripulació va despertar en una illa deserta. Els tripulants estaven espantats perquè no sabien si hi podia haver animals salvatges o tribus caníbals.
Els nàufrags pel pas dels dies es van acostumar a caçar, a fer refugis...
A la illa si van estar 4 mesos i van poder sobreviure; però ja estaven avorrits de tanta illa i trobaven a faltar la ciutat i la civilització.

4 mesos després...
4 mesos després els nàufrags van sentir un soroll de motor hi era un helicòpter del RACC; l’ helicòpter els va veure i va aterrar a la platja, els nàufrags estaven súper feliços i van tornar a la civilització.


fi

dimecres, 23 de novembre del 2016

Les Vacances

VACANCES 2016

Aquestes vacances m’ho he passat d’allò més bé he viatjat bastant, he anat a Burgos i Salamanca dos llocs ben entretinguts, entre la catedral d’un lloc i la plaça d’un altre, hi ha un munt de coses per visitar. Bé  al a cap i a la fi era ben entretingut un altre dia vaig anar a Sitges al museu d’en cau ferrat. L’altre dia a un campus que em va agafar una insolació. 
Ara arriba el torn de les festes majors com la d’Albesa que era ben llarga , quatre dies divertits, dos dies a les penyes i l’altre als sarraïns o a Algerri. I l’últim dia a l’onze de setembre .Aquestes vacances han estat perfectes suposo que seran com el meu pròxim curs de  5é .

                                                                                                                    
  




Les vacances

LES VACANCES D´ ESTIU
Aquest estiu, he anat a les piscines ,he fet repàs, he ajudat als pares a casa ,he ajudat a collir al pare i anat a comprar amb la mare.
He jugat amb els amics, i amb el germà. He anat a veure als avis .El dia 13 de Juliol era el meu aniversari i vaig fer una festa a casa hi vaig convidar a l Ares, a l Aina ,al Genis i a la Carla. També vaig convidar a la Dunia però no va venir .El dia 17 el vam tornar a celebrar però amb els avis.
A l Agost va ser el de l Aina, també  va venir la Mar.
El dia 10 de setembre  va ser la confirmació del Miquel vam convidar als avis i  als tiets tambe va venir el catequista la seva dona i els seus fills. I després de berenar vam jugar.
Aquestes vacances m´ ho he passat molt be.
Descripción: https://lacoopecandela.files.wordpress.com/2014/02/gift_exquisite_paper_flower1.jpg


                                                                                                                                                              

Les Vacances

Les Vacances d' Estiu.
Aquest estiu he fet moltes coses :
He anat a França, al poble de Gavarnie ,al càmping`` Pain de Sucre´´. Vam anar a veure la ``Gran Cascada´´, vam visitar el poble Gavarnie, a pujar el``Tallon´´,la``Breche de Roland´´, la ``Falsa Breche´´, ``El Dedo´´, vam  baixar per un tobogan de neu  fins arribar al Refugi la ``Breche´´ on ens van fer un sopar molt dolent i vam dormir. Un altre dia vam anar a pujar a l’ Aneto i jo , la Judit, la Mare i l’ Angelina en vam quedar al Glaciar.
També vaig anar de colònies amb l’Eliseu a Rialp, a Rosa dels Vents em va agradar mol fer rafting.
A l’agost va ser la Festa Major i vaig anar a les cucanyes  el dia que celebràvem l’aniversari de la Judit . Vaig anar a les piscines, vaig anar al ball de la festa major d’ Albesa i vaig anar a dormir a casa de la Dúnia i l’Anna . També vaig anar al’ aniversari  de tiet Amorós que feia 40 anys. 


Les vacances

VACANCES D’ESTIU!!!
Aquest estiu quan vam acabar l’escola i  vaig anar a les piscines amb el meu cosinet  i l’aigua estava freda .Després  vam anar a sopar a un restaurant.Vam  anar a Segur de Calafell amb autocar i vam fer 7 parades. Quan vam arribar a casa dels tiets vam deixar les maletes i estàvem preparats per la revetlla de sant Joan.Tenia 300 xinos,20 trons i 25 fallers .
quan vaig tornar de Calafell, mitjançant vaig fer nous amics de Torrefarrera,que fan primer D’E.S.O. i són molt bones persones .
A la festa major d’Albesa mon germà va portar un amic seu a casa,vam anar a les piscines i als inflables.
Vaig anar a la festa major de Torrefarrera moltes firetes: la granota ,els cotxes de xoc,els toros mecànics i la olla.Vaig anar a voltar pel poble amb el Marc,l’Enric,l’Alex,el Yeray i el Joel ; vam anar amb patinets, ens vam fer alguna ferida bastant forta i a les set i mitja de la tarda sempre ens en anàvem cap a  casa.

M’ho he passat molt bé a  les meves vacances.

Les Vacances

Vaig  acabar el col·legi  i va començar l’estiu i amb ell les vacances : les quatre primeres setmanes vaig fer un galliner i també vaig anar a fer l’Aneto. L’Ares, la Judit, la Cèlia i l’Angelina,es van quedar a la meitat i jo,el Marc,el PereMarti ,La Maribel i l’Emma ho vam fer.
Més tard vam anar a ``Gabarien´´ de vacances, una setmana  i vam anar a pujar la gran  cascada de 423 m d’altura i l’endemà vam anar a pujar el "Tallo´" on hi ha la gran ``Bretxa´´ i quan marxava de fer el "Tallo”, a
França,  vam anar fer una via ferrada .
També vaig anar  a la platja i he fet moltes excursions
També vaig anar a les piscines  i a l festa major vaig tirar molts petards fins i tot una caixa de focs artificials i una font gegant.
Aquestes vacances han estat molt divertides.


Les Vacances

VACANCES

Aquestes vacances he anat a la platja, a la piscina de vacances a Lloret de mar. El dia de Sant Joan vaig tirar petards. Vaig anar als karts de Menàrguens, amb el meu cosinet Jordi amb el meu padrinet,  a dinar a Lleida i per la festa major, vaig anar a les penyes i a Benavent a, casa del meu cosí Ramon. L’endemà, vam anar a Rosselló amb alguna trialera i després vam anar a dinar. Ala confirmació hem van confirmar el Bisbe Josep Enric.  L’endemà vam anar jo i la meva germana a cambrils amb els meus tiets a  la platja. Al mati vam anar a voltar per cambrils a botigues per la meva germana de compres a unes quantes botigues a comprar samarretes i pantalons. Després vam anar a dinar amb un restaurant molt bo després de dinar vam tornar a la platja a banyar-nos i a jugar a les pales  i després vam tornar a casa. I així acaben les meves vacances d’estiu. M’ho vaig passar molt be.