divendres, 3 de juny del 2016

Anem a la trobada esportiva a Balaguer

El dia 8 d’abril de 2016 vam anar a trobada esportiva a Balaguer. En aquella trobada, hi van anar totes les escoles rurals de la Noguera i alguna altra de petita. Aquell dia quan em vaig despertar estava molt contenta, i aquest dia em vaig despertar aviat. Vam arribar a l’escola i ens esperàvem que l’autobús arribés més aviat; mentrestant no venia, tots ens vam ficar a jugar als gronxadors.
Quan va arribar l’autobús estava tothom molt content, a l’autobús no estàvem sols, també hi havia l’escola de Menàrguens i Castelló. Vam passar per alguna que una altra escola i vam anar cap a Balaguer. Hi havia moltes escoles i molta gent!
Al cap d’una estona, cada persona va anar amb el seu grup i al poliesportiu, a la piscina o al camp de futbol. Al meu grup, de 5é hi havia el Jordi F., el Samir i la Marta. Nosaltres vam començar per futbol i vam fer 4 equips, el nostre equip va perdre tota l’estona, però almenys me la passaven i m’ho vaig passar molt bé! Després ens tocava a la piscina natació.
Ens van dividir en 3 grups i deien: grup 1, de pal, grup 2 de pal, grup 3, de pal. Al cap de 3 vegades vam fer lliure, i jo i la Marta ens ho vam passar pipa! Volíem estar-nos hi més estona!!
 Descripción: \\alber1\cs\fotod_trobada\carla_sales.JPG
Després ens va tocar dodgeball, primer vam fer 4 equips, 2 a cada costat, vam jugar al dodgeball clàssic, després al doctor, després al rei i després al traïdor. Com que al rei vaig ser tota l’estona la reina, el monitor em deia reina!
Al cap d’una estona ens va tocar bàsquet i korfball. Vam jugar primer a bàsquet i després a korfball. El nostre equip a bàsquet va guanyar! Però a korfball vam perdre.

Pel final vam jugar a bàdminton, primer vam jugar als volants voladors, i des d’aquell moment vaig saber que no m’agradava el bàdminton. Vam fer dos contra dos, i els que perdien anaven a la dreta i els que guanyaven a l’esquerra, anava amb un nen que també feia 5é i era dolent al bàdminton com jo.Vam anar al camp de futbol a dinar i després vam jugar al camp de futbol, ens ho vam passar molt bé!! 

tribada esportiva


El divendres dia 8 d’abril de 2016 gairebé totes els escoles de la comarca de la Noguera vam anar a la trobada esportiva que es fa cada any a Balaguer, vam anar només els alumnes de cicle superior. A dos quarts de deu va arribar el nostre autobús i vam pujar amb molta il·lusió,  al nostre autobús hi van pujar els de Menàrguens, els de Castelló i nosaltres. A l’arribar a Balaguer vam baixar de l’autobús, vam anar al camp de futbol del Balaguer, vaig veure alguns dels meus amics del futbol i alguns/es amics de campaments, després vam repartir els grups i el nostre grup, que va ser el grup 3 vam anar primer al poliesportiu a la pista en la qual hi havien les cistelles de bàsquet i les de korfball, ens van explicar com anava tot, vam fer els equips i vam començar a jugar, després del basquet i el korfball vam anar a la pista del costat la qual estava preparada per a jugar a bàdminton, primer vam fer unes partides amb un joc per  escalfar i després vam fer parelles i vam fer partidets, hi havien molts camps i a mesura que guanyaves algun partit anaves pujant de camp, jo anava amb l’Oriol Mraxal, que és un amic del futbol i també de campaments, vam arribar fins al segon camp però després vam baixar de camp. Després del bàdminton vam anar al futbol on vam fer equips i vam fer dos patits cada equip, el primer vaig jugar de jugador i vam perdre 2-1, el segon vaig jugar de porter i vam guanyar uns 10-0. Després vam anar a canviar-nos per a poder anar a la piscina, primer ens vam llançar d’escuradents, vam nedar fins amb una corxera i vam tornar, després de bomba i vam nedar fins a la corxera i vam tornar, després de cap, vam nedar fins a la corxera i vam tornar i finalment ens van deixar lliure i al lliure ens vam tirar unes quantes vegades dels dos trampolins que hi havia al nostre tros de piscina i molt més! Després ens vam anar a eixugar, a vestir-nos i després vam anar cap al dodgeball,  allí vam explicar com funcionava, i després vam fer unes quantes partides al dodgeball normal, després al doctor i després al traïdor. A l’acabar vam anar a dinar a les grades del camp de futbol del Balaguer i després de dinar vam fer un partit de futbol i nosaltres no vam poder guanyar. Al cap d’una bona estona ens vam fer una foto tots junts i després ens vam fer una foto cada escola amb els seus i després de totes les fotos vam marxar.

Trobada esportiva

El dia 8 de març de 2016 vam anar a Balaguer a una trobada esportiva amb escoles petites de la Noguera. Quan vam arribar al camp del Balaguer ens vam ajuntar amb grups i vam anar a fer els esports.

Primer els nostres grups anàvem a korfball i basquet, després vam anar a bàdminton i vam quedar segons! També vam fer natació i va ser molt divertit! Jo vaig relliscar i hem vaig inclinar cap a la piscina i un amic meu hem va tirar cap  dins de la piscina. Vam fer futbol i vam perdre els dos partits, vam fer dodgeball i vam guanyar totes les partides.

Vam anar a dinar i desprès vam fer un partit de futbol i vam guanyar si recordo bé. A l’ autobus vam fer amics de Castelló de Farfanya i quan vam arribar vam jugar a futbol. 


Trobada esportiva

El 8 d’abril de 2016 5è i 6è vam anar a Balaguer a fer uns jocs amb gairebé totes les escoles de la Noguera. Nosaltres compartíem autobús amb Menàrguens, Algerri i Castelló. Quan vam arribar vam anar al camp de futbol del Balaguer i allí ens van indicar els grups, quan tots estàvem amb els nostres grup ens van portar a la primera activitat. Jo anava amb l’Eudald, la Clàudia i la Nerea. Primer vam jugar al dodgeball, després del dodgeball vam anar a jugar a Basket i korball, el korball és un esport com el basquet però no et pots moure i no mes hi ha l’anella, sense el tauler. Després d’una bona estona vam anar a menjar alguna coseta, vam descansar una miqueta més i vam tornar al joc. La pròxima activitat era bàdminton. Amb una d’aquelles raquetes em van fer un cop a la vora de l’ull. Vaig anar corrents al lavabo per a mullar-me el cop, jo en aquell moment pensava amb tornar-li el cop, en aquell moment tenia ganes de...   Fer-li un cop de raqueta a aquell nen, però em vaig controlar i també em va demanar disculpes i em vaig tranquil·litzar. Després vam anar a futbol, tenia unes ganes de jugar a futbol tremendes, va ser molt divertit, m’ho vaig passar molt  bé, després de futbol ens vam poder tranquil·litzar amb aigua calenta a la piscina, era un plaer aquell horari. Després de piscina vam anar a dinar a les grades del camp del Balaguer, final ment vam jugar 1 hora a futbol i vam perdre perquè l’altre equip era superior. Aquell dia va ser genial i espero que l’any que bé ho podem repetir.

Colonies a Pujalt

El 20 d’abril de 2016 els alumnes de  3r, 4t, 5è y 6è vam anar a Pujalt a passar-hi una nit i mig dia. Quan vam arribar a les 8:30 del matí a l’escola ja ni vam entrar a les classes ens vam quedar esperant al autobús a fora. Vam agafar l’autobús y vam marxar cap a Pujalt. Al arribar vam anar a esmorzar en una petita caseta al costat de l’observatori, després d’esmorzar vam anar tirant cap a l’observatori y jo i el Jordi Llobera no portàvem paraigües i vam haver d’anar corrents. Quan vam arribar ens vam dividir en dos grups: 5è i 6è i 4t i 3r. L’Albert que era el monitor ens va ensenyar coses com ficar un paper a dalt d’un vas d’aigua ple i girar-ho cap avall per a que s’aguantés i a jo no me va sortir bé. Després vam canviar de classe amb un altre monitor que ens  va ensenyar coses de la pluja i aparells meteorològics. A continuació vam anar a la mateixa caseta per dinar i ja estava sortint el sol! Jo vaig dinar un entrepà de pernil salat que estava molt bo. Després vam una desfilada i tu podies fer el que volguessis, primer ho van fer les nenes i després els nens i jo vaig fer el pi i em van dir que vaig guanyar i jo com que no m’importava molt me’n vaig  anar amb el llobera. Després vam tornar a l’observatori a fer coses sobre el temps i la meteorologia. Per fi a les 7 vam anar a la casa de Colònies a instal·lar-nos i veure com estava. Al arribar a l’habitació vam flipar tots perquè era molt gran. Jo vaig ficar-me al costat del Dídac i el Llobera al costat de L’Eudald, vam ficar el sac al llit  i vam anar a sopar. Jo vaig menjar sopa, croquetes i de postres un natilla. Vam tornar a les habitacions a agafar l’anorac  i vam marxar cap a l’observatori a veure la lluna i les estrelles amb l ‘Albert i amb un monitor que es deia Josep Maria i amb un programa vam veure l’espai i moltes coses més. Vam tornar cap a la casa de colònies a les 12 de la nit i tots estàvem adormits així que ens vam rentar les dents i vam anar a dormir. L’endemà els professors ens van despertar amb fotos i com que jo ja estava despertat perquè no estava acostumat a dormir en altres cases. Ens vam canviar i vam anar a esmorzar, jo vaig esmorzar un entrepà de pernil salat, unes pastes i llet. Després vam anar a l’observatori i vam anar a donar una volat pel poble i cada tants metres hi havia un planeta. Vam fer una volta cap a les afores i vam tornar. Llavors ens van donar una pilota i 3è, 4t, 5è i 6è vam jugar a futbol  i vam empatar 3-3, vam tornar cap a la caseta i ens van explicar mes coses sobre la meteorologia. Llavors vam agafar un autobús i vam anar a un moli de vent i a un abocador. Vam tornar cap a la casa de colònies i a dinar pollastre i patates fregides. Després vam anar a agafar les motxilles grans i vam baixar al pati a jugar una estona, nosaltres vam jugar a fet i amagar i quan ens van cridar per marxar vam pujar al autobús i vam marxar cap a casa.

Trobada esportiva

El divendres 8 d’Abril de 2016, 5è i 6è vam anar a una trobada esportiva a Balaguer. Aquell dia es reunien molts col·legis de la Noguera i de més llocs i fèiem 5 esports en tot el matí.
Quan vam marxar d’Albesa amb l’autobús vam veure que al final de l’autobús hi havia nens d’Ivars i de Menàrguens. A l’arribar al camp de futbol cada professor es va emportar el grup que els hi tocava i al meu grup ens tocava futbol al començar. Vam anar al camp de futbol i ens vam dividir en 5 equips, jo anava en un equip i no coneixia a  ningú però vaig fer molts amics.
 Quan vam acabar futbol vam anar cap als vestuaris a canviar-nos per anar a la piscina i a mi em molestava molt, vam anar a la piscina amb el Dídac i el Samir que eren els únics que coneixia del meu grup. La professora va fer tres grups i cada grup havia de saltar de cap, de peu i de bomba, després ja ens van deixar lliure tota l’estona  i no paràvem de saltar pel trampolí. A l’acabar ens vam assecar i ens vam anar a canviar per anar a fer dodgeball.
 Mentre anàvem cap al poliesportiu em vaig menjar una napolitana per picar alguna cosa. Quan vam arribar ens vam dividir en dos grups per jugar, quan teníem ja els grups fets de cada grup vam fer 2 equips. El professor va xiular i vam començar a anar agafar les pilotes i la primera la vam guanyar, després vam jugar al doctor que tractava de que cada equip havia de triar un doctor per salvar la gent que la toquessin però ho havia de fer dissimulada ment perquè si moria el doctor perdia l’equip la partida. Jo una partida vaig ser de doctor i la vam guanyar, després vam jugar al traïdor , que tractava que els de l’altre equip havien de triar un traïdor que els ajudés a guanyar la partida. Després vam canviar a l’altra banda del poliesportiu a jugar a Basquet, vam fer 6 grups i cada grup feia un partit de 4 minuts i el meu equip en va guanyar 3.
 Després vam jugar a Korfball que era com Basket però no hi havia el tauler i no et podies moure. El meu equip sols en va guanyar 1.
Finalment vam anar a fer Bàdminton, primer vam fer guerra de volants que tractava que 2  equips havien de tirar els més possibles volants a l’altre camp. Després vam fer equips 2 persones i vam fer partits i a mi em van fer un cop al cap amb una raqueta.
Al acabar vam anar al camp de futbol a dinar i jo vaig menjar un entrepà de pernil salat. Després vam anar a buscar 2 pilotes de futbol i vam fer equips de pobles i vam jugar a futbol una bona estona.


 Finalment vam pujar a l’autobús i vam tornar cap a l’escola i ens va donar temps de fer mitja hora de futbol al pati!