divendres, 16 de gener del 2015

Fin de año

Este año sería distinto porqué iría a Madrid a celebrar-lo.
El que no me gustaba era que había cuatro horas y media para llegar y para volver a medio camino paramos. Cuando llegamos fuimos al hotel para descargar las maletas. Luego nos fuimos de compras.
Entonces nos fuimos a cenar al hotel y luego al ensayo de fin de año, fue súper divertido, hicimos las tantas.

La mañana siguiente desayunamos en una cafetería i para palacio real,  Cibeles, el parque del retiro, la catedral de la Almudena… ¡ME DOLÍAN MUCHÍSIMO LOS PIES!

Luego nos fuimos a comer a un restaurante que la comida estaba para chuparse los dedos…
Visitamos el museo de cera que era un tren del terror. ¡ME CAGUE DE MIEDO!

Entonces nos fuimos a cenar a un restaurante y luego al hotel a ducharnos y cambiarnos de ropa para ir a la puerta del sol a comer las, pero claro teníamos que contar las uvas, quitar los semillas…
Hicimos rumbo para la puerta del sol, había un control de botellas, suerte tuvimos suerte porque pusimos el chapan en botellas de plástico.

Había mucha cola hasta llegar a la  puerta del sol pero claro los de detrás empujaban y me estaba ahogando. Nosotros nos fuimos por detrás. Estaban a punto de tocar las campanas y hubo aplastamientos. Los policías nos hicieron ir mas para detrás y entonces un chico puso su móvil y hicimos  las campanadas tres minutos después porque el móvil va retrasado.

¡Al final hicimos el fin de año con dos valencianos y un sevillano!
Pero no importaba porque me lo pase bomba. Cómo yo digo es diferente.
El día           siguiente nos levantamos a las 10:30  nos vestimos y nos fuimos a ver el estadio del Vicente Calderón, después hicimos un trago y tapas.

Entonces nos fuimos a casa de mi tía de Guadalajara, estamos dos horas y media y luego nos fuimos para Albesa.
ESTA EXPERIENCIA ME HABÍA GUSTADO MUCHÍSIMO Y ESPERABA VOLVER A REPETIRLA.        

                                                                       

El dia de nadal

La mare em va despertar i vaig pensar: Ha arribat l’hora, l’hora d’obrir els regals que m’havia portat el Pare Noel !!!! Vaig saltar del llit i vaig anar cap al menjador, allà estaven els regals sota l’arbre de Nadal, el meu pare i la meva germana estaven allí.

Vaig obrir el primer regal: Era un casc de bicicleta.
El segon : Un vestit del desigual que s’acabava en forma de globus, molava molt .
El tercer: El joc del pictionari, perquè el que havia a casa  l’havia trencat .
El quart: Tres colònies, feien molta bona olor.
El cinquè : Uns auriculars micro per poder fer videotrucades amb els meus amics sense cap problema.
I molts regals més: diners, sabates, xocolatines, el quimicefa plus (joc de fer experiments)…
Aquell dia anàvem a dinar a casa els meus avis d’Albesa, la meva padrina d’Alpicat també venia , per tant havíem de preparar-ho tot. Ho vam fer així:
La meva germana va netejar la taula.
Jo vaig posar la taula.
La meva mare i l’Àvia preparaven el dinar, tocava:
-Aperitiu (palets de cranc, olives, escopinyes, canapès…).
-Sopa de galets.
-Fricandó.
-Torrons, massapans, trufes, pastís…

Però avui m’havia d’aixecar molt aviat perquè havia d’anar a l’església que fèiem el pessebre vivent, perquè era Nadal. També venien els meus amics.
La Clara va fer de mare de Déu (Maria) i el Dídac de sant Josep (Déu), la Claudia, el Joan Iker i l’Andrea  van fer de  pastorets. L’Andrea anava amb la seva roba perquè, primer l’Anna M. tenia que fer de pastora però com que la disfressa no li anava bé, li va donar a l’Andrea llavors també li anava gran, i es va ficar de pastora amb la seva roba i el Roc també feia de pastor. El Toni feia d’àngel. L’Anna M.  feia ofrenes i d’escolaneta : anava amb jo a dalt a l’altar i el Pau també feia ofrenes i d’escolanet: ens anava donant les instruccions!!!.També hi havia tres nens més l’Anna, l’Agnès i el Jaume que feien el mateix que nosaltres.

Ens ho vam passar bomba perquè el Pau, el germà del Joan Iker no parava del fer el ruc… La Clara es va cansar de portar el nen Jesús als braços i llavors li va donar al Dídac i aquest no parava de posar-lo cap a dalt, cap a baix, de costat, li va anar de ben poc a que li caigués!!
Quan va acabar la missa vaig anar cap a casa dels meus avis.

A casa dels avis d’Albesa el pare Noel m’havia portat un quadre per l’habitació, a la meva germana li va portar roba, al pare un paraigües que anava a conjunt d’una jaqueta i a la mare un disc dur, de molta capacitat. A casa de l’àvia d’Alpicat m’havia portat un joc de la wii, a la meva germana una cistella que anava xampú, mascarilla, gel, crema corporal, colònia i raspall i pels pares diners.
Estava boníssim tot i m’ho havia passat molt bé.

A la tarda vaig sortir amb les meves amigues pel poble, perquè ja havia acabat els deures de Nadal, però feia molt fred i ens vam ficar al bar dels jubilats, que s’estava molt calentet.
Quan vam arribar a casa (a la nit), la meva germana i jo vam voler jugar al joc de ciència (quimicefa plus), vam fer una bomba fètida, i vam estar a dins d’una bombolla de sabó, va ser una bona experiència. La meva mare es va espantar quan ens va veure dins la bombolla de sabó!!! Pensava que no es podia respirar!

Desprès vam provar altres experiments,va ser molt divertit.
Quan ens em vam cansar vam jugar al nou joc de la wii del Mario car, molava molt!! La meva germana em guanyava tota l’estona però una partida la vaig guanyar jo.
Vam anar a sopar a Lleida, jo em vaig menjar un plat combinat (llom, amanida, ou farrat, 2 llesques de pa de pagès…), la meva germana una hamburguesa de tres pisos, la meva mare tortel·linis als quatre formatges i lluç i el papa dos pizzes (una barbacoa i una altra de pernil dolç i tonyina).
Ens em vam anar a dormir a les tantes de la nit!!

Espero repetir aquest dia de Nadal, que per mi ha estat molt especial.


FIN DE AÑO


FIN DE AÑO

Estas navidades me lo he pasado en grande. Mis padres y yo nos hemos divertido mucho, y este fin de año a sido el mejor.

Y ahora os lo explico:

 Este fin de año me ha gustado mucho. Yo, mi padre y mi madre hemos ido a casa de Lluc. También fueron Gala, Genis, Lluc, Raul, Abel, los padres de Raul i Abel, los padres de Gala, Genis, Lluc, los padres de Jordi y Marc y Jordi y Marc.

Antes de cenar yo, Lluc, Jordi, Marc, Eric y yo estábamos jugando con las tabletas estaba jugando al “Clash of clans”, Lluc  con un juego muy chulo, y me dejo jugar un poco. Todos los padres nos dijeron que a cenar. Los padres cenaron marisco y nosotros pizza aceitunas y patatas. Cuando acabamos de cenar y comernos-los todo volvimos a jugar a los juego, luego nos avisaron para que estuviésemos atentos para las campanadas yo me equivoque i me comí una uva i me dijeron que aún no. Cuando acabaron de tocar las campanadas todos los niños fueron a jugar i nosotros volvimos a jugar a la Tablet. A las 5:00 de la mañana fuimos a buscar a mi hermana, a su amiga y a su otra amiga, yo no cavia en el coche así que me tenía que poner debajo de los asientos en un hueco. Cuando llegamos a casa mi hermana y su amiga fueron a la habitación con el móvil y pusieron música, y no me dejaron dormir. El día siguiente mire el reloj i vi que eran las 15:30 y pensé que el reloj estaba estropeado pero no en realidad si que me desperté a las 15:30 y madre dijo que a comer.

Fue raro pero ese día me encanto y también el día de fin de año.

Los reyes llegan con alegría

El día 6 de Enero es el día de reyes, muchos niños esperan ese día con alegría, para ver 
a los 3 reyes magos.

El día de reyes yo y mi familia estábamos en casa porque el día 5 siempre vamos a 

Maials, el pueblo de mi padre. A Maials recogimos los presentes de los reyes, pero 

antes hacían como un pequeño recorrido por una calle del pueblo y subían por la calle 

los reyes con sus bonitas carrozas, una vez subida la calle subieron al ayuntamiento y 

dijeron unas palabras, dentro del ayuntamiento hacia un pequeño pica-pica de 4 o 5 

minutos solo para los reyes. Luego se fueron a misa a adorar al niño Jesús y bajaron 

otra vez por la calle hasta llegar a la sociedad, entraron y se sentaron en unas sillas.

Cada año 2 chicos o chicas dicen el nombre del niño y dan el presente a un rey y el 

niño se va a ver el rey y ese le da el presente.

Este año fue genial porque el rey blanco era mi padrino y el rey negro era un amigo de 

mi padre que trabaja en un taller. Fue súper divertido!!

Hice muchas fotos a los reyes para recordarlos ;-)

Fue la bomba!!

Pero no acabo todo aquí porque en casa nos esperaban más presentes, al llegar en casa 

nos fuimos rápidamente arriba para ver si debajo del árbol había regalos y… Si, nos 

encontramos un regalo para mi madre, mi padre, mi hermano y para mis 4 primos.

Mi hermano dijo que yo no tenía ningún regalo, pero lo habíamos mirado mal porque 

había un papel al cual decía que mi regalo no lo habían podido subir i estaba en las 

escaleras, bajamos las escaleras muy rápido y nos encontramos una bici muy grande, 

mi padre como le gusta hacer bromas dijo que no que esa bici era para él porque era de 

adulto, pero era mía!!

Mañana por la mañana era el día 6, el de reyes!

Ese día nos fuimos en casa de mis abuelos con mis primos y comimos allí y los reyes 

me llevaron una cámara!!



Bien, en cuestión me lo pasé genial!!

Navidad

Este año Papa Noel me ha llevado 2 regalos uno es un juego de la Play Station 3 uno que se  llama Driver San Francisco que trata de coches y eres un detective y también una camera de la PS4.
Luego vino el fin de año que lo hicimos en cala Laia Martí y me comí las uvas antes de tiempo tocaron la novena campanada y ya no tenia, luego fuimos a jugar a arriba a lucha i gane yo.

El día 5 a las 18:00 vinieron los reyes magos la iglesia y a las 18.20 estaban a el carruaje i repartían los regalos por las casas, fuimos a mi casa y debajo del árbol había muchos regalos el regalo más grande era de mi primo David y también de Mariona que le llevaron un WII con un juego que se llama Inazuma Eleven Go y WII Sport Resort y en Torre farera un libro y una colonia de axe + un desodorante nos quedamos en Torre farera a comer y jugamos a WII Sport Resort en tenis de mesa que ganaba todo el rato y a 100 bolos y me hice un MII.

La navidad


La navidad fue muy divertida, recibí regalos y cosas que no me esperaba. El día de navidad es especial te llevan cosas y tú te alegras, pero este año yo pedí juegos de mesa y me llevaron una Tablet que era mejor. A casa de los abuelos me llevaron una  una mochila nueva, a la de mi tío  un juego de bádminton, y a casa de mi padrino me llevaron legos. Y  la tía de Corbins nos llevó  un helicóptero  teledirigido. El día de las 12 campanadas vinieron el Norbert,  la Bruna  y más gente. Jugamos a futbol  mientras no hacíamos las  campanadas, entonces cuando faltaba poco para empezar lo tuve que recoger todo y lo hice rápido porque quería comerme las uvas. Por suerte pude comérmelas y ese dia me lo pase muy bien.
El día de la cabalgata de reyes fuimos a Lérida. A mi hermano un carbonero le tocó a la mejilla y le dejó marca. Cuando volvíamos los regalos estaban dentro de casa y nosotros nos sorprendimos. Las navidades de este año fueron muy divertidas.

dijous, 15 de gener del 2015

EL DIA DE NADAL


EL DIA DE NADAL
 
Aquest nadal m'ho he passat molt bé, perquè el dia de la soca la mare, el pare, i la meva germana vam anar al bar de la meva cosina Ares. Vam arribar i vam començar a sopar, vam sopar sopa de galets. Quan vam acabar la meva tieta va treure la soca i ens va donar un pal a cadascun, al meu cosí Jordi, a la meva cosina Ares, a la meva germana, i a jo.


A la meva cosina i al meu cosí els hi va regalar 30€ a cadascú. A la meva mare l'hi va regalar una brusa i un mocador de coll. Al final de tot vam cagar la soca i hem va portar un patinet, i era roig.

Després de la soca jo, la mare, el pare i la meva germana vam anar a casa a dormir i el dia següent vaig trobar regals davall de l'arbre.

Vaig despertar al meu pare, a la meva mare i a la meva germana i vam anar tots a esmorzar xocolata calent, i després vam obrir cadascun i a mi hem va portar uns guants de karate, un rellotge roig  i unes espardenyes de forma de pota de tigre, a la meva mare

una polsera de perles i al meu pare 2 jerseis, un groc taronja i un altre blau.

el dia de navidad

El dia de navidad
El día de Navidad he hecho muchas cosas.
Todo empezó el día de Nochebuena; por tarde vinieron mis primos de Andorra que llevaron el “tronco de Navidad” después dejamos el tronco  al suelo y nos pusimos a jugar a la “wii”. Después de jugar nos pusimos a “cagar” el tronco de navidad, que es una costumbre de Catalunya. Al finalizar cenamos y nos fuimos a dormir.
A la mañana siguiente ya era navidad. Desayunamos y nos fuimos a jugar otra vez después con mis primos de Albesa. Junto con mis tíos y tías, cagamos el tronco de navidad. Nos cagó muchas cosas pero lo que me gustó más  fue la “nerf”, una pistola de dardos, pero al terminar de cagar el tronco vino Papá Noel a darnos dinero.
Cuando terminamos, nos fuimos a casa y nos encontramos con mis primos de Andorra otra vez y nos pusimos al ordenador a jugar. Cenamos, charlamos un ratito y nos fuimos a dormir.

¡Han sido unas Navidades estupendas! 

dimecres, 14 de gener del 2015

Mis vacaciones de navidad


Esta navidad me lo he pasado muy bien y los reyes me han traído muchas cosas divertidas y útiles, las vacaciones se me han pasado demasiado cortas , deberían de ser más largas.

El día de navidad y el día de “Sant Esteve”  vinieron invitados a mi casa, los otros días fueron demasiado normales, excepto estos días en concreto, los días 24, 30, 31, 2 y el 5 fui al casal de gimnasia artística.

El día 29 me fui a una excursión con C.E. l’Albada a patinar sobre hielo y a ver una película al cine. A la mañana cogimos el autobús de línea de Alguaire, cuando llegamos hicimos algunos juegos y escogimos entre 3 películas la película que queríamos ver, yo escogí noche en el museo. Comimos y mi madre me hizo pasta fría y estaba deliciosa, después nos fuimos a patinar 1 hora aproximadamente y después nos fuimos al cine nos compramos palomitas y una coca cola y miramos la película, en conclusión la película me encanto.

El día de fin de año me lo pase en grande, fue la mejor noche de todo el año, y en realidad también era la última noche del año. En conclusión me lo pase meja superbién. Volvámonos al tema…

Mis abuelos vinieron a mi casa para celebrar el año todos juntos. A las 10 de la noche aproximadamente empezamos a cenar y la cena estuvo buenísima. Hablamos un ratito preparamos las uvas.

Cuando  ya era casi la hora de las campanadas nos pusimos las uvas en la mesa y tocaron los cuar5tos después las horas… ¡y las campanadas, y nos comimos las 12 uvas!

Cuando acabaron las campanadas abrimos nuestra bolsa cotillón y dentro hi había:

Un gorro de payaso, una nariz de payaso, unos labios o unas dientes de vampiro, una trompeta y 10 cintas para tirar. Todos nos disfrazamos y nos hicimos unas fotitos para recordar aquel día tan esplendido.

Jugamos un poquito hablamos y a las 3 de la mañana nos fuimos a dormir. Y así termino nuestro fin de año.

EL MEU NADAL


Aquets dies m’he divertit molt i he visitat als familiars, han estat uns dies molt moguts.
El dimecres,  al matí van anar a la saleta a cagar la soca i al conta contes . A la tarda ,van anar a Tàrrega i he van comprar una jaqueta. A la nit de Nadal,” noche buena” que ho celebren perquè la meva padrina d’Alguaire i els seus germans són Andalusos i anem a cala tieta Teresa i el  tiet Paco. Allí sopem i després vaig a jugar amb la meva cosina Paula .
El dijous  vaig anar a fer de pessebre vivent a l’església amb l’Andrea ,la Clara ,el Roc ,el Joan Iker, el Dídac i el Toni. Havent acabat vam anar a fer el dinar a casa. Cap a l’hora de dinar van venir els padrins i els padrinets . A l’acabar  de dinar  vam cagar la soca i ens va cagar moltes coses: una goma- maquineta, un boli ,retoladors de purpurina ,xocolata, pel Genís una cosa per construir camions de bombers i una ambulància,  xocolata, per les padrines uns mussols , per la padrineta un necesser , per la mare un posador d’anells en forma de gat ,pel homes mitjons sense vores. Però el tiet de la Portella se va fer mal i la padrina Anna i el padrí Joan el van anar a veure i em van deixar al centre per anar a jugar amb la Nerea . Els padrins d’Albesa van marxar i li van ensenyar el cotxe al padrí .La mare,  la padrineta i el Genís van anar a caminar, mentre el papa i el tiet van arreglar l’ordinador i van anar a caminar . Quan van tornar els hi vam deixar coses de bebè que naixerà aviat i es dirà Arnau .
El dia de sant Esteve vam anar a veure la padrina Bepeta, la meva besàvia. Allí la soca de la meva cosina Carla ens va cagar: a mi un llibre de la historia de Catalunya i al Genís una  enciclopèdia dels dinosaures i uns ous kínder. Després  vaig anar dinar a casa de la padrina Antonieta i el padrí Lluís, on  van estar tota la tarda.  Vam cagar la soca i em  va cagar : uns mitjons , unes malles, ous kinders , xocolates , bombons, sabons, colònies, tovalloles , un despertador … Un munt de coses!

M’ho he passat molt bé aquest dies i he tingut feina a muntar  joguines.

El dia de Nadal


SOPAR

 

 

Aquest nadal m'ho he passat molt bé, perquè el dia de la soca la mare, el pare, i la meva germana vam anar al bar de la meva cosina Ares. Vam arribar i vam començar a sopar, vam sopar sopa de galets. Quan vam acabar la meva tieta va treure la soca i ens va donar un pal a cadascun, al meu cosí Jordi, a la meva cosina Ares, a la meva germana, i a jo.

 

LA SOCA

 

 

A la meva cosina i al meu cosí els hi va regalar 30€ a cadascú. A la meva mare l'hi va regalar una brusa i un mocador de coll. Al final de tot vam cagar la soca i hem va portar un patinet, i era roig.

 

 

EL PARE NOEL

 

Després de la soca jo, la mare, el pare i la meva germana vam anar a casa a dormir i el dia següent vaig trobar regals davall de l'arbre.

Vaig despertar al meu pare, a la meva mare i a la meva germana i vam anar tots a esmorzar xocolata calent, i després vam obrir cadascun i a mi hem va portar uns guants de karate, un rellotge roig  i unes espardenyes de forma de pota de tigre, a la meva mare

una polsera de perles i al meu pare 2 jerseis, un groc taronja i un altre blau.

El dia de Nadal

EL DIA DE NADAL

El dia 25 de Desembre serà el dia de Nadal, ara us explicaré què acostumem a fer cada any:
Al matí, ens aixequem i anem vora la llar de foc a obrir els regals del Pare Noel, després ens arreglem, ens vestim i algunes vegades anem a Almenar o venen la meva família de part de la meva padrina,venen la padrina, el padri, la padrineta, el tiet i els meus dos cosins, el David i la Jenny.
Al migdia dinem amb família i ens expliquem coses.
Per la tarda juguem a jocs de taula i fins i tot a la nit!

Finalment per la nit anem a sopar cadascú a casa seva i… a dormir ! !
Hi ha molta gent que fa cagar la soca (tió) el dia 25 però nosaltres la caguem el 24. Ens va cagar molts regals!!

Aquest any va ser diferent perquè vam estar sols a casa ,vam jugar amb els regals del Pare Noel, de la soca, etc.


De Fet Ens Ho Vam Passar Genial! !

 

DIA DE NADAL
El dia de nadal, 25 de desembre, vaig anar a missa a les 10:30, on vam fer un pessebre vivent; jo feia de Sant Josep, la Clara Llobera feia de Mare De Deu, el Roc Codes de Pastoret, l’Iker també i la Andrea Florensa i la Claudia Cornella de Pastoretes. La missa em va agradar molt, però em vaig avorrir una mica.


Vaig anar a dinar a casa de la meva padrina Antonieta i va fer una sopa molt bona, després de dinar, amb el meu cosí, vaig jugar a la PSVITA.

A les 5 vam anar cap a casa, jo vaig jugar al Driver San Francisco, que es un joc de la Play 3. A les 5:30 va començar a venir la colla d’amics dels pares a casa meva, jo quan va arribar el Tomàs que ja hi havia l’ Enric vam anar a la meva habitació, a jugar a la PSVITA, a les 8 van marxar cada família a casa seva, jo després volia jugar al GTA V i el meu pare no em va deixar perquè deia que sense ell no puc jugar, per que es per majors de 18 anys, i quan hi es ell si però nomes em deixa conduir hi ha vegades sortir del cotxe al GTA Online, llavors vam jugar al Risk, un joc de taula de guerra que et donaven unes cartes d’objectiu que s’ havia de complir i jo tenia que conquistar Australià i Nord-Americà i vaig guanyar jo!!!Ens vam passar jugant una hora i mitja, o així. Després vam anar a dormir.             

 

Aquell dia m’ho vaig passar molt bé, dinant amb la família i jugant amb els amics!