dimarts, 29 d’octubre del 2013

Les meves vacances d'estiu


Les meves vacances han estat molt curtes, ara us explicaré el que he fet. Vaig anar a les piscines just el dia que havia acabat l’escola. Llavors a la tarda vaig quedar amb el meu amic Roc. I també em van muntar una piscina nova a casa. Uns quants dies després vaig anar al Campus de bàsquet de Berga, allí vam fer la nit de por, tornejos…

Després de Berga vaig anar un Camping situat a Cambrils, allí hi havia el nostre Bungalow. A mi em va costar molt d’instal.lar-me allí hi havia una piscina, i dos tobogans, un per nens petits i l’altre per a nens grans.

L’endemà va anar tots a la platja i jo vaig fer una col.lecció de pedres, també vaig recollir una mica d’aigua de mar.

I un dia per sorpresa vaig anar al cinema a veure la pel.lícula EL  LLANERO SOLITARIO.

A mi em va agradar molt. I per últim vaig anar a la festa de Sant Joan, però aquest any no vaig poder tirar petards perquè em vaig fer mal a l’ull.

Aquest estiu ha sigut meravellós.

Les meves vacances d´estiu

Quan vam començar les vacances vam comprar els petards ,quan es va fer fosc els vam tirar, després vam anar a voltar ,vam menjar un entrepà de llonganissa i després vam jugar una mica.
Quan vam arribar a casa ens vam posar el pijama i va manar a dormir.

El pròxim dia vam anar l’ajuntament per comprar l’abonament de les piscines , a la tarda vam anar a les piscines ens ho vam passar pipa.                                 



Un altre dia vam anar a la platja ,ens vam mullar molt i després vam relaxa.
Vam menjar i després ens vam comprar un gelat ,vam reposar el menjar i després vam tornar a jugar, quan eren les vuit vam tornar a casa.

Ens vam anar a dormir.
Un altre dia vam anar a Saragossa al costat del “cortingles”, vam mirar mobles ,després vam menjar al Burguer King .

Després vam jugar una bona estona.


Les meves vacances d'estiu

Hola em dic Lluc i ara explicaré les meves  vacances  d’estiu.

Després  d’acavar el cole, vaig anar dos dies  a les piscines. El dia vint-i-quatre vaig anar a la plaça dels  sarraïns a tirar petards  perque  feien la revetlla de Sant Joan. Vam menjar un entrepà de llonganissa i vam convidar als nostres  amics. La meva mare a mi i a l’Èric ens va comprar molt petards, begudes, patates…


Quant van encendre la foguera  tothom va començar a tirar petards.


Vaig anar uns quants dies a les piscines perquè des de l’altre  estiu que no hi anava.
Aquest estiu els pares m’han deixat anar a les piscines en bicicleta.

Al cap d’uns dies la padrina Maria, em va dir si voliaanar amb ella sis dies de vacances a Girona a casa de la tieta Rosita.Com que l’Èric ja era a campaments de Vilanova de Prades li vaig dir que si. 

Les meves vacances

Hola, em dic Emma i us explicaré el que he fet aquestes vacances. Quan van començar vaig anar a les piscines tots els dies. Quan va arribar sant  Joan me’n vaig  anar a un càmping que es deia Aneto, quan vaig arribar vaig parar la  tenda, vam anar a sopar i com que era el meu aniversari vam comprar pastís i vaig repartir unes varetes que feien llum i vaig anar a investigar, després vaig anar a dormir més aviat que tothom perquè  m’havia d’aixecar a les 4 per  anar apujar  el meu primer 3.000.




Quan va arribar la festa major me’n vaig anar a València,  hi havia un càmping vora la platja de 2 km de llargada i 3 piscines: 1 normal, l’altra amb un tobogan i una cascada i l’última amb 10 tobogans 2 “jacuzzis”  i 6 bolets d’aigua.


A València també vaig anar a l’oceanogràfic i a les coves de sant Josep.


I llavors és quan vaig arribar  cap a l’escola.

Les meves vacances d'estiu


Entre el 23 de juny i el 2 de juliol vaig anar a ajudar al meu pare, el meu pare munta màquines i arregla màquines, treballa per la Coca Cola i cada dia va aproximadament a cinc bars de la província de Lleida.

Ens vam quedar 3 dies a la platja i 3 dies a la muntanya , va ser molt divertit. A la platja vam arribar almenys a 20 o 25 metres de l’arena i un dia ens va volar el para-sol, al final la vam recuperar. A la muntanya ens banyàvem en un riu, també en un llac i un dia vam anar a caminar i vam arribar de Llavorsí fins a Rialp.

Vaig anar una setmana a casa del meu tiet, amb ell jugàvem a futbol, a tennis, anàvem a la piscina. Cada nit anàvem a caminar, un matí ens vam llevar a les 7:00h i vam anar a escalar una muntanya que hi havia a prop.

Fins els dies de setembre estava a casa, feia deures, anava a la piscina, jugava a la Play o anava a entrenar.



Jo entreno a la Bordeta, un equip de futbol de Lleida.

I el 11 de setembre, vaig anar a la Via Catalana, ens va tocar a l’Aldea , això és cap baix a Tortosa, va ser impressionant, amb les estelades i tots d’un color especial, el groc. Al final del dia el Joel tenia un partit de futbol, hi vam arribar a temps però vam perdre 2-3 perquè jugàvem a la Bordeta contra el Fraga. Va ser un dia pletòric.

El dia següent cap a l’escola.

Les meves vacances d'estiu

El 22 de juny vam fer vacances de l’escola durant 3 mesos.


11 a Port Aventura vam pujar al Dragon khan, al Furius Baco que és el més ràpid de Port Aventura també vam pujar al Tutuki Sphlas als Tronquet,  també va manar a veure el espectacle de les bombolles.

 
Vam fer l’acuaparc aquí al poble de Albesa a les piscines. Van fer la cordera i vaig quedar tercer, però com que diuen que es classifiquen tres nois i tres noies jo vaig quedar el segon i el meu amic Àngel va quedar el primer.
Van fer el correfocs que són persones que es vesteixen de dimonis i “juguen amb foc”. Vam anar a Besalú i ens vam trobar que feien la fira Medieval. Vam anar a dinar a un restaurant boníssim. Vam arribar a les 6:00 i a les 9:00  estàvem a un concert de Figueres.

Aquestes vacances han estat genials!

Les meves vacances


Les meves vacances han esta molt “xules” perquè he fet molts amic nous   i vaig fer moltes coses que no havia fet mai com anar a Portaaentura,  a Acualeon i moltes coses més. 
Però el més dolent és que no vaig poder estar amb  els meus pares junts,   i això no m’agrada  gaire perquè m’agradaria que quan anés als llocs en lloc d‘estar amb el meu pare o mare  cada vegada en un lloc diferent...

 
També vaig anar a fer snowboard i a  escalar muntanyes.  Vaig estar-me al Perelló tancada a casa amb el meu cosí de 12 anys i amb la meva padrina que era gran però es mantenia estable.

Les meves vacances d'estiu

Primer vaig començar  l’estiu amb tres setmanes   al casal d’estiu  d’Albesa  i la meva senyoreta era la Lorena,  fèiem  jocs i també tres pàgines de deures i també m'anava a banyar a la i piscines 
Després dos setmanes a colònies a Bastanist (Martinet) i vaig fer: jocs a l’aire lliure , amb  moltes escursions ,nits de por, acampades durant 2 dies i després ens van vindre a buscar els pares. Em van agradar tant les colonies  que vull tornar-hi l’any vinent.

Després  tres setmanes, al matí a Lleida a casa de la meva padrina i algun dia vaig anar  a treballar amb el pare  a Saragossa, va començar la festa major a Albesa i vaig anar als inflables, als correfocs amb tots els  meus  amics.


A casa quan la meva mare no treballava  m'estava ca asa meva  i va vindre el Dídac, l’Anaïs i la Tresa, desprès  vaig haver d'anar al col·le.


dimecres, 23 d’octubre del 2013

Les meves vacances

Han estat unes vacances  divertídissimes .Comencen  així 
El dia que vam  acabar era l’aniversari  de la meva mare. Va ser molt divertit.

El juny va ser tot piscines i preparar les colònies a Bastanist. La primera quinzena de juliol vaig anar a unes estades de futbol a Benavent amb el meu entrenador,  el Jaume, que va arribar a jugar al  Barça. Les estades  eren sobre tecnificació i dreta i Esquerra.

Al cap d’una setmana que em va passar a poc, a poc… vaig poder anar a les colònies
a Bastanist que anava sobre un viatge en el temps: amebes, primers humans,… fins al robots els homes de gris.
 



L segona quinzena d’agost vaig repetir estades amb el Jaume, el dissabte de la primera setmana vam fer un partit contra el Lleida que vam perdre  2-4.

L’11 d’agost vaig anar a córrer la cursa popular del meu poble on els meus amics,
Roger, Arnau, Quim, Marian, Núria…  per a que guanyés a la campiona de Catalunya  d’un any més.
El dia 11 de setembre vaig anar a tocar les campanes  al campanar d’Albesa, va ser molt divertit. Aquell dia també vaig anar amb patinet fins a la granja del Salvador Serra i vam tornar fent carreres amb punts amb els meus germans (Toni I Pep), malgrat que vàrem quedar tots empatats 28-28-28.



Han estat unes vacances llargues i divertides, l’únic que m’han Passat molt ràpid.