dijous, 25 d’octubre del 2012

El cap de setmana

El dissabte em vaig despertar a les 9 i mitja per anar a jugar un partit de futbol. Vaig esmorzar , em vaig vestir i vaig anar al partit ; vàrem marxar a les 10 i quart i vàrem arribar a les 10 i mitja, em vaig equivocar i era a les 11 però jugant va passar molt ràpid .

Després van arribar tots, vàrem jugar contra l’ Ivars que portaven una equipació de color blau. Vàrem quedar 7-6 i vàrem guanyar .Desprès ens vàrem dutxar em vaig beure un Aquarius  i vàrem anar a dinar.
Vàrem dinar arròs; per la tarda vaig anar a veure al meu germà que jugava amb el juvenil , varen jugar contra el Pardinyes i van quedar 1- 4 amb una victòria de la Noguera  o sigui nosaltres; jo quasi no vaig mirar el partit perquè estava jugant amb l’ Oriol un amic. A la mitja part vàrem anar a fer un beure amb el meu pare, el Joan un amic, l’ Oriol , la Núria la seva germana i la mare de l’ Oriol. A la nit vàrem sopar carn a la brasa i vàrem mirar el Barça que va jugar contra el Granada i el Barça va guanyar 2 – 0, amb un gol de Xavi i un gol a pròpia porta.

El diumenge em vaig alçar a les 10.30 per anar a fer un altre partit contra l’Arbeca que el vàrem guanyar 5 - 3  i un gol nostre el va fer el meu amic Marian, a l’acabar em vaig dutxar, hem van comprar un Aquarius i ràpidament vàrem anar a dinar. Vàrem fer pica-pica i desprès vàrem menjar canelons.
Al arribar a casa vaig fer aquesta redacció de català i després vaig fer la resta dels deures,  quan vaig acabar els deures vaig anar a jugar.  

Les meves vacances

El primer dia de vacances, vaig anar a les piscines. Després d’uns dies vam marxar de campaments quinze dies i ens ho vam passar molt bé.



Quan ens van venir a buscar vam anar a dinar a un restaurant. Els altres dies o ens quedàvem a casa o anàvem a les piscines. I al matí anàvem al casal de les esportives i el meu germà al casal normal que fan deures, fan manualitats i juguen. I al final anem tots a les piscines.

També fem una botigueta  que es diu “los peques” i venem polseres i clavers. Un altre dia vam anar a la platja amb al Tomàs, Paula i Irene. Un dia amb el casal de les esportives vam anar amb bicicleta i un altre dia hi vam anar amb la família i amb la família de Paula Irene i Tomàs.

Un dia que vam anar a Andorra vam pujar a un telecadira i a uns llits elàstics que vas lligat amb unes quantes cordes. Vam dinar i vam anar a França i va ploure tot el camí fins a Puigcerdà i a Puigcerdà vam parar a berenar.

En resum, des que vam acabar el col·legi el curs passat m’he banyar molt tot l’estiu he pogut anar de campaments que no hi havia anat mai, anar dues setmanes al casal normal; dues setmanes més de  esportives;a la botigueta “los peques”, anar a la platja amb els amics, amb bicicleta amb els amicsi  a Andorra i a França el mateix dia!

El cap de setmana


El primer dia del  cap de setmana  em vaig quedar a jugar al carrer a jugar al monopoli amb els meus amics que érem: jo, la Carla, la Laura i el Biel, i guanyàvem jo i la Carla, jo de diners i la Carla  de cartes.
Quan la Laura i el Biel havien marxat jo volia quedar amb la Carla perquè es quedés a dormir a casa meva però no  podíem. l’endemà la vaig cridar perquè baixés a jugar al carrer amb jo.
A la nit no ens vam enrecordar de dir-li a la seva mare que si es podia quedar a dormir i la seva mare em va dir que em quedés jo a dormir, li vaig preguntar a la meva mare i em va dir que si i la meva germana tenia molta gelosia.
L’endemà al matí em vaig despertar abans que la Carla vaig esmorzar i amb el gat petit de la Carla i jo ens vam posar al seu llit i la vam despertar...al migdia em vaig quedar a dinar a casa de la padrina de la Carla amb la Carla perquè el divendres era el seu cumpleanys.

Les meves vacances

Les meves vacances han estat molt be l’únic que m’he avorrit molt i tenia ganes de tornar al col·legi, això ho vaig pensar a principis de juliol.

Al juliol m’ho vaig passar molt bé perquè vaig anar a França. També vam anar a Bossòst on hi tinc tiets. A l’agost vaig estar a Albesa perquè era la festa major. Vaig córrer a la cordera , vaig participar a les cucanyes i al setembre vaig anar a la festa major de Castelldans, ens ho vam passar molt bé, el primer dia hi havia el Josep Maria, ens ho vam passar molt bé perquè és molt graciós. Ens hi vam quedar uns 4 dies.

El dia que vam marxar el Lluc li va tirar les ulleres al terra i les hi va doblegar i li van sortir els dos vidres, l’Eric es va enfadar moltíssim!

El dia següent vaig anar a la festa major de Torrefarrera , en pic vam arribar vam anar al pis de la meva padrina de bateig i vam marxar als cavallets. Als cavallets vam pujar a moltes coses i la més divertida va ser una tassa.



Ens en vam anar a dinar i després vam tornar als gronxadors i vam pujar a un “tiobibo”.

El meu pare aquell dia anava a fer una cursa de bici i no va arribar fins abans de dinar, quan vam marxar estàvem súper cansats. Ens ho vam passar súper bé aquell dia. Em va encantar. Adéu,  m’han encantat les meves vacances.

dimecres, 24 d’octubre del 2012

El cap de setmana

Em vaig despertar per anar al partit de futbol que es a Vilanova de la Barca, eren les 09:08 i estava sol a casa, em va vindre a buscar el pare de l’Eloi per anar al partit.



Vam jugar molt bé,   vam guanyar 8 a 7, vaig vindre a casa molt cansat em vaig estirar al sofà i va vindre la meva mare i em va dir:

- Vinga aixecat i fes els deures -Sort que teníem de dinar, vam dinar arròs (que bo estava) em vaig tornar a estirar al sofà i per sort la mare se’n va anar a la perruqueria de la Marta (la mare de l'Ester) i vaig poder descansar un ratet fins que va vindre un amic i me’n vaig anar a jugar amb ell (l'amic es diu Mihai), també era romanès  i em va preguntar si podia anar a casa seva i la mare em va dir que si i vaig anar a casa seva.  Vam jugar a la play 2, anar amb bicicleta i jugar a futbol, em vaig divertir molt aquell dia.

Un altra vegada partit de futbol,  era bastant difícil fins que jo vaig fer una gol i em vaig ficar molt content pel gol i vaig vindre més cansat que ahir i tenia molta gana, vaig menjar espaguetis que també eren molt bons, desprès vaig fer els deures, vaig tindre la tarda lliure i me’n vaig anar a jugar amb el meu amic Arnau.

dijous, 18 d’octubre del 2012

Falles a Durro

Aquest any  el 15 de juny vaig anar a Durro (un poble de l’Alta Ribagorça) a córrer les falles (una espècie  de torxes molt grosses).

Aquell mateix dia a la tarda vaig veure com feien les falles.

A la nit, a dos quarts de dotze, els nens petits i mitjans  vam pujar  mig camí de Sant Quirc (una petita ermita). Llavors van encendre el foc, vam esperar una mica i vam encendre les falles.

Primer van baixar els petits i després vam baixar els mitjans a una velocitat major.

Quan vam arribar al poble vam fer dos voltes  al carrer principal mentre tothom aplaudia i  finalment vam llançar les falles a una gran foguera; mentrestant els grans pujaven  a Sant Quirc.

Quan els grans baixaven, des de la plaça si miraves a la muntanya, de tants fallers que hi havia veies una serp de foc, i en el moment que van arribar al poble a molts els hi van caure trossos de falles al terra .I aquella petita foguera que havíem encès els petits i els mitjans es va convertir en una autentica foguera de Sant Joan.  

Aquella nit hi va haver festa grossa i tots els nens i nenes érem al “tiro”de les boles. Jo em vaig quedar despert fins a un quart de quatre de la matinada.

L’endemà vam esmorzar com es fa allí dalt: una bona llesca de pa amb oli i xoriço (fet a Durro) i un got de llet.

Seguidament vam pujar a Sant Quirc  però a mi se’m va acudir que volia pujar amb bicicleta i així ho vaig fer; la pujada va ser molt dura però la baixada fins baix de tot del poble va ser molt divertida. Allí vam fer el dinar: pica-pica i carn a la brasa.

 I aquests van ser els dies més significatius.

El cap de setmana

El cap de setmana  va començar el divendres a la tarda. Vaig anar  a jugar però primer em vaig quedar a casa amb ma germana fins a les  7 de la tarda, després vaig sortir amb el Josep Maria   a fora. Desprès de 5 minuts per fora ens vam adonar  que no havíem anat a la bandera, i així va acabar aquet dia.


El dissabte al matí vaig anar per allí a les 11 a tirar  l’escopeta de balins amb en Josep  . A la tarda ens vam  quedar més a casa a jugar  a internet i moltes coses com: jocs, vídeos...

Al segon dia al matí vam anar jo, el Josep i ma germana a passejar,després vam venir a casa i vam jugar a futbol. A la tarda vaig anar amb el meu pare i el meu tiet a pescar a Menàrguens.

El meu cap de setmana

Jo el cap de setmana m'ho he passat molt bé.
El dissabte al matí he anat a comprar a Lleida. Vam comprar menjar, unes sabates i el meu pare un pot de pintura. De Lleida vam tornar a les 12.
          
Quan vam tornar a casa vaig fer el dinar amb la meva mare i vam dinar. El diumenge al mati vam anar a Mollerussa amb uns amics i després vam tornar a casa a fer el dinar perquè teníem invitats. Van vindre uns amics amb un bebè i aquell bebé em va fer petar de riure.



Després vaig fer els deures pel dilluns al col·legi. Després vaig ajudar a la meva mare a fer el sopar i vaig sortir amb el meu pare amb la bicicleta.
Vam anar fins a casa del meu tiet i sempre em diu el mateix , com que m’estima tant! Un dia li vaig dir que volia un portàtil i em va dir que ni començo el col·legi que ell ja em compraria el que volgués. Però no ho ha pogut fer, així que li vaig dir quan vaig anar amb el meu pare amb bicicleta a casa seva que no passa res, que jo no soc impacient.

A la nit em vaig posar el pijama i vaig anar a rentar-me les mans per sopar. Vam sopar una sopa de pollastre. Mmmm, que bona! Després em vaig posar al llit i vaig mirar la tele, després em va portar la mare una botella d’aigua i a dormir.

dijous, 11 d’octubre del 2012

Cap de setmana

El dissabte amb el pare, la mare, el Joel i jo, vam anar a veure jugar al futbol al Joel. Quan anàvem cap a Vilanova de la Barca, ens vam trobar a la tieta Irene, al Sergi, a l’Ester i al Dídac, i la tieta en va dir que el Dídac i el Joel jugaven a Torrefarrera i a les deu i mitja, i nosaltres anàvem cap a Vilanova de la Barca i vam marxar a les onze.

Després de que la tieta Irene ens digues això, vam marxar cap a Albesa, a casa de la padrina a dinar, per que hi havia els cosinets de la Seu.

Quan cam acabar de dinar, vam marxar cap a casa. La mare a les quatre va marxar a treballar, i després amb el mòbil del pare vaig trucar a l’Ester per a veure si volia fer algo a la tarda.

Al cap de mitja hora, l’Ester va venir cap a casa, jo estava sola, per que el pare va anar al Decathlon, per que havia de comprar coses pel Joel...

Amb l’Ester vam berenar a casa, i després vam anar a casa i ens vam imprimir coses, per fer una manualitat. Després vam marxar cap a casa de l’Ester a fer la manualitat, i al final em vaig quedar a dormir a casa seva.

A les set i mitja vam anar a casa meva a buscar Iron Fix, per fer la manualitat, i quan anàvem cap a casa de l’Ester vam passar per Cal l’Abat a veure els cosinets de la Seu, per que l’Ester encara no els havia vist.

Després vam marxar cap a casa, i ens vam tenir que esperar al carrer deu minuts, per que la tieta i el tiet, van anar a deixar la bicicleta del tiet a un lloc, per que el dia següent a fer bicicleta, amb el meu pare, el Sisco, el Parramona...

Quan van arribar, ens vam posar a fer la manualitat, i després vam sopar, entrepans de bacon! Quan vam acabar de sopar, amb l’Ester i el Dídac, vam continuar la manualitat. I a les dotze vam anar a dormir.

L’endemà ens vam despertar a les nou i mitja i vam continuar la manualitat, i a les deu vam esmorzar, i després la tieta Marta ens va dir que ens poséssim la roba, que allà a les dotze aniríem a fer el vermut a Cal Toni, hi havia molta gent!!! Quan va començar a marxar la gent, nosaltres també vam marxar, quan vam marxar, vam dinar, i després de dinar, vam acabar la manualitat.

Aquest cap de setmana m’ho he passat bomba!!!

Les meves vacances

Aquestes vacances no m’he mogut d’Albesa, sols he anat a  les piscines d’Albesa i a la platja.
Un dia a les piscines va començar a pedregar i va ser al·lucinant, per bona sort no va abonyegar cap cotxe però els horts van quedar destrossats, jo que tinc tomateres a casa em  van quedar destrossades però les vaig poder recuperar.

Hi va haver dos dies que vaig anar a casa de la meva padrina a Massalcoreig i m’ho vaig passar molt bé amb el meu cosí Carlos i la meva cosina Lidia, que son mes petits que jo, el Carlos té 3 anys  i la Lídia en te 7 o 8.

Vam anar a les piscines de Massalcoreig i al ball, la meva padrina em va ensenyar a tirar amb escopeta i vaig fer 150 punts i em van donar un làser, també vam anar a les penyes i va sonar una de les cançons que mes m’agraden a mi: el “Tacatà”,  “Ayer la vi”  i  “Gol”.

També van fer la batucada, que era de Tarragona. Hi havia instruments de vent i de percussió, ho feien molt bé. Ens en vam anar a dormir a les 5:00 de la matinada i ens vam despertar a les 12:00 del migdia i vam marxar, quan per  fi vam ser a casa vam dinar i vam anar a les piscines. Jo estava molt cansat i em vaig adormir a la tovallola.

L’últim dia de piscines el meu pare i la meva mare van anar a la manifestació de la independència a Barcelona.

Les meves vacances

El primer dia de vacances vaig  anar al les piscines i vaig veure als amics i amigues, una estona i després vaig marxar. Unes setmanes després vaig anar de colònies quinze dies, també va vindre la Roser, la meva millor amiga i ens ho vam passar súper bé.

Vam pujar tot el montsec i moltes persones es van cansar, i fins i tot van plorar, a la casa de colònies també ens ho passàvem bé perquè fèiem jocs i aventures, i també fèiem jocs de nit... Quatre dies després vam anar a Torrec a fer una acampada, també ens vam cansar, tot i que allò era molt divertit perquè ens vam banyar a una espècie de llac.
Després vaig anar una setmana a Corbins i m’ho vaig passar molt bé .Vaig anar a les piscines i als balls de Corbins... Tambe vaig fer la festa major d’Albesa que va ser molt divertida. Tambe vaig anar al casal i va ser molt divertit perquè fèiem, patinatge, futbol, tenis...

I aquestes van ser les meves vacances!

Cap de setmana

Aquest dissabte em vaig despertar vaig anar a esmorzar i després vaig anar  a la Portella perquè el cap de setmana era festa major . Quan i vaig arribar  i avien jocs de fusta que eren molt divertits.Al cap duna estona va arribar la meva cosina Julia que va voler jugar amb mi.

Després de dinar a la tarda vam anar al ball però no mi vaig quedar perquè vam anar a voltar . després cap al final em vaig comprar patates fregides . Al final del ball ens vam quedar una estona perquè cantaven unes cançons unes molt divertides. A la nit vaig acabar esgotada.

 
L’endemà em vaig despertar molt cansada  i vaig anar a esmorzar, vaig esmorzar: un got de llet i un petit entrepà. Després em vaig quedar una estona al ordinador portàtil. A l’hora de dinar vam anar a casa dels meus padrins, vam menjar: pica pica , després canelons que estaven boníssims, carn empanada, i de postres Sano Norai que també estava  molt bo. A la tarda vam anar als inflables que els feien a la Plaça de la Creu. Hi havia un senyor que feia una manualitat  mol divertida , consistia en agafar una fusta, llimar-la, després aquell senyor mirava si o llimaves be , després  feia com uns dibuixos i al final  podies posar el nom al d´arrere . Després vam anar a veure un concert d’arpa i al final ens la van deixar tocar.
 
Va ser un dia molt divertit.  

Les meves vacances

M’he  passat mig any al costat de la meva família a Catalunya, des del gener fins al juny. Ens vam decidir de passar les vacances d´estiu al costat dels padrins.


El dia 30 de juny quan vam arribar em va semblar tot canviat. Les coses eren com les havia deixat, però jo sóc mes gran i tot ha canviat.

Havia trobat  als amics i els vaig contar com passo el temps aquí, vam jugar a jocs divertits, vaig anar a la festa del poble , a visitar els parents Vaig anar a pescar i a la piscina.

Els meus amics estaven impacients per aprendre una mica la llengua. El que més ràpid van aprendre va ser hola i adéu. Els padrins van provar un menjar fet per mi (els canelons).

Era el rei de tot, el temps va passar ràpid, creia que era un somni. Espero amb il·lusió el proper estiu.

El meu cap de setmana

El primer dia d’estiu tots els del carrer vam sortir a la fresca i ens vam estar fins a la una. Quan van passar els dies vaig invitar a l’Anaïs perquè anés a jugar a la fresca amb nosaltres i jugues molt. Cada dissabte anàvem al Carrer Major de compres amb la meva germana ,la meva tieta i jo.


El dia 10 de setembre vaig anar amb la meva amiga Carla a la festa major de Tàrrega, hi havia teatres, músics, mags i pallassos, també vaig veure unes botiguetes petites on hi havia collars molt bonics.    



Les meves vacances

Aquest estiu he anat a Romania i m’ho he passat molt bé. El primer dia va ser el que m’ho vaig passar millor, volíem fer una sorpresa a tots però uns espietes ho van dir. La meva padrina es va ficar molt contenta, sobretot la tieta i el tiet, la cosina també. Vaig anar a un lloc que es diu Sarata on hi ha el meu únic padrí  i la padrina; em vaig quedar allà fins que vaig anar a casa del meu cosí que es diu Paul , ell tenia moltes coses per a jugar, com jocs de taula i altres coses.


Em vaig haver de fer el passaport allà, per a no  oblidar-me de la casa de Romania. La casa  és gran i m’agrada més perquè es més gran que la d’Albesa i té mes habitacions, mes espai per jugar amb  el meu veí que és molt petitet i que aviat es farà gran. Ah! Que m’en descuido del meu cosí preferit, vaig anar a casa seva i  no  volia marxar.
Cada dia si volies jugaves a futbol, si volies és clar, jo hi anava perquè m’agradava .
La padrina té molt animals més grans que jo.
Vam anar a tallar herba, hi havia moltes rates i al anar a buscar aigua, pesava mot.

Per tornar de Romania vam estar molt de temps i estàvem molt cansat. Als nostres amics, quan passàvem per Hongria els van regirar l’equipatge i a nosaltres no (ja, ja).Vam anar tirant i era molt avorrit. Per fi Eslovènia, estem pel mig camí, cap a Itàlia i no m’agrada gaire saber que ens estem allunyant de Romania.
Bé estic il·lusionat, ja estem per Italià i aviat França, falta poc per sortir d’ Itàlia.
Ja esta estem a França ens queden 2 o 3 hores per arribar a Espanya.
Ja estem per Espanya .Estic molt il·lusionat, però també trist perquè trobaré a faltar a la meva família de Romania.

Ja estic a casa em sembla més gran que sempre, mai no me n’ oblidaré de Romania

Les meves vacances a Andorra


Aquestes vacances vaig anar  a Andorra 2 dies. Quan em vaig despertar estava molt nerviosa pel viatge.  Però en un tres i no res em van marxar els nervis. Quan ja havíem començat el viatge em van agafar ganes de vomitar, però vam parar una estona a esmorzar a una pastisseria.

Estàvem a mig camí quan de cop vaig veure que el paisatge era molt bonic , per desgràcia em vaig deixar la càmera. Quan estàvem ja apunt d´ arribar vaig veure que hi havien molts policies que obríem els maleters dels vehicles que hi havien per la vora d´on érem nosaltres, a nosaltres no ens van parar. Per fi vam arribar  a Andorra, vaig veure moltes tendes i botigues de roba , de menjar , farmàcies etc. Vam anar de compres al supermercat que era grandiós  i amb moltes escales mecàniques .



A l´hora de dinar vam anar a un  restaurant on feien uns macarrons boníssims i un flam molt bo. Quan vam acabar de dinar vam anar a comprar per les diferents botigues d´Andorra. Ja cap a la nit vam anar a veure la cosina de la meva mare que es diu Núria  i vam decidir quedar-nos a dormir.

Al matí vam anar a veure el riu d´Andorra i després vam  veure les muntanyes de lluny. A la tarda vam anar a comprar a la farmàcia i després vam anar a una botiga de roba . Ja cap a la nit vam marxar cap a casa.
Quan  vam arribar vaig sopar molt ràpid i  vaig anar a dormir. Vaig acabar molt cansada . Però va valer la pena.    

diumenge, 7 d’octubre del 2012

Estància a Menàrguens

Aquest agost he anat a casa dels meus familiars a Menàrguens, i m’hi he quedat per la festa major del poble.

El tiet (Xavier),la tieta (Neus) i el cosí petit (Arnau) em van vindre a buscar un dijous a la tarda per allí a les 19:30.

Quan vam arribar a Menàrguens el primer que vam fer va ser muntar el llit, i  una estona després va arribar l’Aleix (el cosí gran).

Aquell dia per sopar vam menjar hamburgueses de la botiga de  casa : de l’Agrobotiga Cal Blasiet.

L’endemà quan ens vam llevar vam anar una estona a mirar la tele, ens vam vestir i vam anar a comprar el pa i tres croissants(un per l’Arnau, un per l’Aleix i l’altre per  a jo).

Quan vam arribar a casa vam esmorzar un got de llet amb Nesquik  i el croissant.

Després vam muntar l’excalextric   i hi vam jugar una estona i després vam anar uns macarrons boníssims.

Seguidament vam anar a jugar a la Nintendo i al ordinador.

Quan va ser més tard vam anar a les piscines, als inflables i vam tornar a casa tots molls.

Quan vam ser a casa ens vam dutxar, ens vam mudar i vam anar al ball;  a la mitja part ens van repartir uns entrepans de pernil salat .Quan vam acabar vam anar a jugar per la plaça.

L’endemà ens vam llevar a les 12:15 i el tiet i la tieta van anar a comprar, i l’Arnau i jo ens vam quedar, i vam jugar al pati, al excalextric  a l’ordinador i a la PlayStation 3.

Aquell dia vam  dinar a les 14:34.

A les cinc en punt vam anar a les cucanyes i jo vaig acabar moll, i amb clara d’ou al cap.

Per això em vaig dutxar primer.

Aquell dia van vindre a sopar la meva família  i se’m van emportar cap a casa nostra.

divendres, 5 d’octubre del 2012

El meu gos

Jo tinc un gos que es diu Toby, es negre i petit i té 2 anys, quasi tres.



Es molt graciós i divertit sempre te ganes de jugar.
Abans vivia amb un amic del meu pare i ens el va donar, podíem triar entre tres: el que tenim, el que tenien l’Ester i el Dídac  i un de color marró.

Li encanta el pernil dolç, i el pinso també però no tant, li agrada jugar amb nosaltres a pilota, quan el deixem entrar a casa sempre juguem i quan el fem fora sempre plora i rasca  la porta.
Viu a baix al magatzem però de vegades el deixem entrar a casa.    


Les meves vacances


Jo a les vacances he anat a les piscines i he jugat amb les meves amigues i els meus amics.
De vegades amb els amics de la meva mare i del meu pare anàvem a la platja i ens ho passàvem molt bé.
Com per exemple un dia vam anar a la platja de Pineda i vam anar en barca, vam anar molt lluny i vam  veure moltes meduses. La meva mare quan anava a treballa al matí em quedava sola i quan em despertava mirava una mica la tele i després feia els deures de vacances i llegia. A la nit anàvem als columpios i parlàvem amb els veïns quan sortien amb nosaltres.


El meu pare quasi sempre treballa i no ens veiem gaire, sols ens veiem al migdia o a la tarda. Un dia vam anar a Salou i vam passejar, vam anar a comprar cosetes, vam fer moltes coses.
També vam veure una font que feia un munt de formes i colors. Normalment, no faig , però un dia em anat amb els nens dels amics dels meus pares, els meus pares i jo. Hem menjat patates, cacauets, olives, formatge, tomata, ...
He anat a la muntanya i ens ho havíem passat molt bé, he anat amb la bicicleta pel poble amb el meu pare i també amb patins. Els meus veïns han anat a Romania perquè al seu treball no tenen res que treballar, per això han anat a Romania.   

Les meves vacances

El primer dia d’estiu tots els del carrer vam sortir a la fresca i ens vam estar fins a la una. Quan van passar els dies vaig invitar a l’Anaïs perquè anés a jugar a la fresca amb nosaltres i jugues molt.


Cada dissabte anàvem al Carrer Major de compres amb la meva germana la meva tieta i jo. El dia 10 de setembre vaig anar amb la meva amiga Carla a la festa major de Tàrrega, hi havia teatres, músics, mags i pallassos, també vaig veure uns botiguetes petites on hi havia collars molt bonics.

Les meves vacances


En aquestes vacances he fet moltes coses, però de totes aquestes coses n’hi ha 2 que vull explicar que són: el creuer i la comunió.

En aquest  estiu he fet la comunió amb: el Blai, el Tomàs, el Joan Antoni, la Laura, l’Ester, la Roser i jo.
Primer em vaig despertar allà a les 10:00 i a les 10:30 vaig anar a la perruqueria , on em vaig trobar amb el Blai ,l’Abril la seva germana, i la Llum la seva mare.
Després , vam anar a casa, vaig mirar  una mica la tele em vaig vestir i quan vaig anar cap a l’església eren les 12:00.

Vam estar una mica mes de temps perquè  van batejar a la Roser i al seu germà.
Al sortir vam anar al Mas del Txep , que era el restaurant.
De primer vam menjar Pica-Pica  i de segon macarrons, després de dinar vam anar a jugar i després ens van cridar per anar a menjar el pastís, quan mel portaven portava 2 bengales i sonava de fons la cançó de Danza Kuduro .Després de menjar-nos el pastís vam jugar amb el Marian i el Marc als boti-botis .
Aquest any també he fet un creuer amb el meu germà ,el meu pare, la meva mare i jo .Vàrem sortir del port de Barcelona el dia 7 de juliol amb el vaixell Sovereing.

Dissabte i diumenge vàrem estar tot el dia navegant  i fent activitats pel vaixell.El dilluns vàrem anar a Túnez   on em  vaig comprar una gorra i unes ulleres. El dimarts vam anar a Nàpols on vam fer un taxi pel  casc antic .El dimecres vam anar a Roma on vam anar al Vaticà de Sant Pere, la Fontana di Trevi i el Coliseu. El dijous vàrem anar a Pisa on vàrem anar amb uns amics a la famosa Torre de Pisa.


El divendres que havíem d’anar  a Montecarlo però com que havíem de baixar amb barqueta perquè el vaixell no podia atracar al port no hi vàrem poder anar perquè feia mala mar i ja vàrem ficar rumb cap a Barcelona.

Les meves vacances a Castelldans


El dia 5 de setembre, la Tresa l’Ester, i jo, vam anar a casa de la padrina de la Tresa a Castelldans, perquè era Festa Major, i la Tresa ens va invitar.

La mare de la Tresa en va pujar a Castelldans amb cotxe. Quan vam arribar a Castelldans el primes que vam fe, va ser anar a estirar-nos al llit, despès vam anar a veure la televisió.

Al cap de mitja hora, l’Enriqueta (la padrina de la Tresa) va fer canalons mm... , però primer vam fer el vermut.

Després de dinar vam anar a desfer les maletes, i després de desfer les maletes, ens vam anar a dutxar.
A dos quarts de nou, vam anar al ball, i a les deu vam anar a sopar al ball de Ca l’Espardenyer i quan vam acabar de sopar vam anar al concert, i quan el Josep Mª va marxar cap a Mollerussa, ell, ens va acompanyar cap a casa, i després va marxar.


El dijous 6 de setembre, quan ens vam aixecar vam esmorzar, i després vam anar als inflables . Al migdia vam anar a fer el vermut al Bar de l’Espardenyer. A la tarda va arribar el Lluc i la seva padrina, Maria, i després vam anar el Lluc, l’Ester, la Tresa i jo als inflables, i allí als inflables ens vam trobar a la Carla, una amiga d’Albesa. A dos quarts de vuit vam anar a dutxar-nos. I després vam anar al ball. A les deu vam anar  a sopar al Bar de l’Esperdenyer amb la Carmeta i la Pepita. Després vam anar al concert, i després ens vam quedar al ball de nit, al cap d’una estona vam anar amb la Maria (la pardina del Lluc) cap a casa a dormir.
El divendres, quan ens vam aixecar, vam anar a esmorzar, a la 1:00 vam dinar i després ens vam ficar a fer migdiada.

A la tarda ens vam dutxar, i a l’hora d’anar al ball va venir l’Èric amb la seva mare. I després tots menys la mare de l’Èric vam anar al ball. Quan es va acabar el ball, vam anar a casa a sopar, per sopar vam menjar pizza, i a la nit vam tornar al ball de nit.

El dissabte al matí, vam esmorzar, i a la 1:00 vam dinar. A la tarda vam anar a veure els cars! Va ser molt xulo! I després va venir la tieta Irene a buscar-nos per tornar a Albesa.

Les meves vacances

Aquestes vacances m’ho he passat molt bé, he anat a les piscines, he jugat a amagar i al futbol, també hem fet curses de bicicleta i també hem fet moltes excursions, el que més m’ha agradat mes és el dia que vaig anar a la platja. Hi havia unes ones molt grans i em divertia saltant-les, també feia túnels amb l´arena.




Desprès de dinar vaig jugar una mica a unes màquines que hi havia molt. Després de dinar vaig comprar una pilota petiteta però que botava molt .Aquestes vacances amb els amics hem anat a menjar pizzes, la primera vegada a casa meva després a la del Dani però a la dels altres no hi vam manar perquè es va acabar l´estiu.

Per la festa major que és a l`agost vaig córrer a la Cordera i també vaig anar a saltar als saltador de les piscines i al ball.


El meu cap de setmana


Aquest cap de setmana (el divendres) després del col·legi vaig anar a Torrefarrera a dormir a casa de la meva tieta Maria José, el meu tiet Ismael i el meu cosí Martí.

El Dissabte vam anar de festa major d’Almenar amb el meu cosí, els meus tiets, la Carina i el seu home, que són uns amics seus, i la seva filla Claudia que tenia 2 anys.

Vam anar a les firetes,  jo només vaig pujar a una però el meu cosí i la Clàudia van pujar a totes.
Després quan vam tornar a mi em van deixar a casa i vaig haver d’anar a dormir aviat perquè l’endemà vaig haver d’anar a fer bici a la figuera.


L’endemà a les nou vam sortir cap a la figuera, vam fer algunes parades a beure i a esmorzar, vam arribar a la una i mitjà, vam anar per allà al poble a voltar una mica. Després de dinar vam descansar,  per allà a les tres vam anar a tirant cap a Albesa, vam arribar a Albesa per allà a les 7 o així, quan vam arribar vaig començar la redacció, després vaig anar a  sopar, després la vaig acabar i quan l’havia acabat em vaig anar  a preparar la motxilla, després vaig mirar una mica la tele i a les 10 me’n vaig anar a dormir perquè l’endemà a les vuit m’havia d’aixecar a les vuit per anar al col·legi.

dijous, 4 d’octubre del 2012

Les meves vacances

Aquest estiu he anat molt a les piscines i a la platja.
I des del 15 de juliol al 29 de juliol vaig anar de colònies a Santa Maria de Meia amb:
El Roger i l’Arnau  Beà, el Marc Fulla, el Quim Serra, el Genís Moreno, el Sergi Florensa, l’Andrea Codes, i jo, la Tresa Bo.
Ens ho vam passar molt be però hi havia nens que es van enyorar una mica però igualment ens ho vam passar molt bé.
A la meva habitació érem: l’Anaïs Bieto, l’Andrea Florensa, la Joana Castillo, la Joana Torreguitar i la  Laura Garcia.
Allà hi havia piscina i les dutxes estaven congelades, però igualment ens ho vam passar molt bé. També vam anar d’acampada; uns nens vam dormir a dintre de les tendes i uns altres a fora,  i  l’endemà al matí feia un fred que pelava, però teníem més fred els que vam dormir dins les tendes que no pas els nens que dormien a fora.


Quan vam tornar a Albesa ja faltava pocs dies per la festa major, també ens ho vam passar molt bé, sobretot per les cucanyes, al ball, a les penyes i a la cordera.      
Quan es va acabar la festa major, vam anar els dies k ens quedaven a les piscines, i el dia abans de començar el col·le vam fer el sopar de les cucanyes, en vam quedar fins tard.
Va ser el millor estiu de tots!!!
Quan vam començar el col·le el dia 19 vam celebrar el aniversari de 3 nenes.