dissabte, 30 d’abril del 2011

Real Madrid Vs F.C.Barcelona Semifinals de la Champions: Anada

El dia 27 d'Abril del 2011, es va disputar el partit, entre el Real Madrid i el F.C.Barcelona. Era el tercer enfrontament, entre aquests dos grans equips, on poques vegades, el Real Madrid havia aconseguit arribar-hi. El partit començava a les vuit i mitjà de la nit, al Santiago Bernabéu.

La va començar sacant el Madrid, però pocs segons més tard, ja la va recuperar el Barça. El equip de Josep Guardiola intentava fer una mica de posessió, per tindre la pilota i construir la jugada des del darrera.

El Madrid venia a pressionar endavant, però cometia faltes per prendre la pilota. Al minut '10' de la primera, David Villa, va tindre una ocasió molt bona, però va passar per damunt de la porteria. Uns quants minuts més tard, Messi va fer un gran passe a Xavi, però la va rebutjar Casillas.

El Barça dominava el joc, i creava ocasions de tant en tant, i el equip de Mourinho perseguia la pilota, dominada pel Barça. Al '39', Ozïl va fer una falta sobre Dani Alves, però Arbeloa li va fer un cop de puny a la cara de Pedro, i li van mostrar la targeta. Pocs minuts més tard, targeta, per Alves, per queixar-se de les mans de Di María. L'àrbitre, va afegir tres minuts de descompte, però cap dels dos equips va crear perill en aquell període de temps.

Al final de la primera part, els jugadors es van començar a pegar, a fer puntades... Pinto, el porter suplent del Barça, va fer uns cops de punys a un jugador del Real Madrid, i la ''Uefa'', va decidir ficar-li la cartolina roja, així que el F.C.Barcelona, s'havia quedat amb un porter. Després de tot aquest enrenou, va començar la segona part del partit.

Però abans, el entrenador del Real Madrid, va fer un canvi. Va marxar Ozïl i va entrar en el seu lloc, Abedayor. Al minut ''50'' de partit, Cristiano Ronaldo, va tindre una ocasió, però al final, la pilota va tocar al pal de la porteria de Valdés.

Uns tres minuts més tard, Sergio Ramos, li va fer una falta sobre Lionel Messi, i li van mostrar la targeta groga, això vol dir que es perdrà el pròxim partit al Camp Nou, entre el Barça i el Real Madrid.

Al minut '56', Javier Mascherano, va fer una falta sobre Pepe, i li van treure targeta groga. Al '60' de la segona part, Pepe li va fer una falta molt forta sobre Dani Alves, que al final, no es va poder aixecar, i el van haver de treure amb llitera de l'estadi. A Pepe li van posar targeta roja, això significava que el Madrid jugaria amb deu durant el temps que quedava fins al final del partit.

Mourinho, el entrenador del Real Madrid, va aplaudir m'entres s'emportaven al jugador del Barça amb la llitera, i l'àrbitre del partit no ho va permetre, i li van mostrar la cartolina roja. Una expulsió al entrenador del Madrid.

Mourinho, va haver de anar a la tribuna de l'estadi, així que no podia canviar jugadors, i tampoc no podia dirigir el partit. ''Mou'', va escriure una nota per dir al seu segon entrenador el que havia de fer, i li va donar.

Però segons les regles de la ''Champions'', no es podia fer si estava expulsat, i per això el Barça va denunciar a Mourinho. Al '68', Pedro va fer un bon passe a David Villa, que casi acabar en el fons de la porteria. Dos minuts més tard, Pedro, va marxar lesionat i en el seu lloc va entrar Ibrahim Afellay.

Al minut '76', Afellay se'n va anar per la banda, va centrar al punt de penal, i... Gooool! Gol de Messi que va inaugurar el 0-1 al marcador. Pocs minuts més tard, Abedayor va fer una falta sobre Busquets, li va fer una empenta i un cop a la cara, i li van treure la groga.

Al '85', Messi es va driblar a tres jugadors i... Gol!que va sentenciar el partit al Bernabéu... Quatre minuts més tard, va entrar Sergio Roberto, que va substituir a Villa. L'àrbitre, va afegir tres minuts, però no va haver cap jugada de perill en els dos equips. I, va arribar el final del partit, 0-2 al Bernabéu, amb dos gols de Messi.

dijous, 28 d’abril del 2011

Les vacances de Setmana Santa

Aquestes vacances de ‘’Setmana Santa’’ m’han agradat molt. Aquests dies m’ho he passat molt bé. Els primers dies, vaig estar a casa, perquè em vaig constipar hi no vaig poder sortir a jugar pel carrer. Al cap de uns quants dies, ja em va passar el constipat, i vaig poder sortir a jugar. Aquesta Setmana Santa, va ploure bastant, i per això, molts nens s’havien de quedar a casa.

Uns dies després, una amiga de la meva germana va vindre a dinar, a casa nostra. Va ser divertit, perquè així vam poder xerrar una estona, i no ser tant avorrit el dinar. Vam menjar: De primer plat, vam fer un pica-pica, de segon, vam menjar ansaladilla, de tercer carn, i per acabar una mica de mona. El menjar va ser molt bo, però ens va atipar.

Tot seguit, vam jugar una mica per casa, i després, jo, vaig marxar. Vaig anar a jugar una mica pel poble, però vaig vindre aviat, per veure el partit, el F.C.Barcelona i el Real Madrid. Quan vaig arribar eren les set, així que vaig jugar una mica pel jardí, i tot seguit vam menjar. A continuació vaig veure el partit, i al final van quedar 1-1. Van ser molt dies de vacances, i m’ho vaig passar molt bé, fins que va arribar la mona.

El Dilluns, vaig anar amb els meus pares a la mona, amb uns amics seus. Vam anar amb un magatzem molt gran, on hi havia molt espai, i jo, em vaig emportar la pilota, per jugar una mica. A les dos de la tarda aproximadament, vam començar a menjar. Acabat de dinar, vaig jugar a futbol, amb un nen que era una mica més petit que jo. Jugàvem a fer penals, el seu pare, feia de porter, i jo i ell xutàvem.

Al cap de una estona, vam sortir a fora, a jugar una mica i a donar menjar amb uns animals que hi havia per allí. L’endemà, era dimarts, l’últim dia de vacances, així que vam estar en família. El dimecres ja vam tornar al col•legi, i aquestes vacances, han sigut unes de les millors, i espero que es repeteixin aviat.

Torneig a Vilassar de Dalt 2011

Els dies 22, 23 i 24 d’abril vaig anar amb un torneig de bàsquet a Vilassar de Dalt.

Amb l’equip de bàsquet, cada jugador anava a dormir a casa d’un nen de Vilassar de Dalt. El nen que em va convidar es diu Nèstor que va a 6è.

El primer dia vam jugar amb el CB S.E.S.E, un equip molt bo, defensava molt bé, aquest partit el vam perdre.

Per la tarda vam jugar contra Vilassar de Dalt, ens era una mica difícil perquè jugàvem amb els nostres companys de casa, no era un equip molt complet però ens van guanyar.

Els segon dia vam jugar contra AE Boet Mataró i vam guanyar de disset. I havia un noi que era molt alt i quan va veure que anàvem guanyant de molt, es va travessar tot el camp i va fer una esmaixada, anàvem tercers.

A la tarda vam jugar contra Vilassar de Mar, estàvem a la semifinal, al final vam acabar guanyant el partit i vam passar a la final.

A l’últim dia vam jugar la final contra el CB S.E.S.E. Va ser un patit molt emocionant, tots els pares i mares animaven al seu equip.
Al final va guanyar el S.E.S.E.

Per allà a les 19:00, van fer el concurs d’esmaixades. Jo no em vaig classificar per a la final, però de les dos oportunitats en vaig fer una de bona. Hi havia nois que s’havien entrenat per fer esmaixades com les de la NBA. El meu entrenador em va dir que pel proper any ja m’entrenaria per guanyar el concurs. Va guanyar un noi que es deia Dassin Ngopsie Teumo que jugava al JAC Sants.

Va ser fantàstic fer un intercanvi de una família que no coneixia de res i amb aquell nen ens vam fer molt amics.Va ser divertidíssim!

Un dia a pescar

Un dia l’Ot i jo vam parlar de la pesca, i com que el seu pare que es diu Laureà té moltes canyes, va parlar amb els meus pares per si algun dia podíem anar a pescar, em va treure la llicència i vam quedar el divuit d’abril.

Jo estava a casa acabant de repassar unes quantes coses fins que van arribar, no estava molt nerviós però tampoc es que en sàpiga massa de pescar. Vam pujar al cotxe d’en Laureà i ens en vam anar els tres junts en una de les basses.

Quan vam arribar a la bassa, vam preparar totes les canyes, els hams, els ploms,etc, quan va estar tot preparat vam tirar els hams a l’aigua, es necessitava molta paciència per poder pescar, al cap d’una estona, vam veure que els peixos no picaven, ho vam plegar tot i ens en vam anar a una altra bassa que hi havia per allà prop.

Ho vam tornar a muntar i vam tornar a provar, allà, ja era més divertit perquè quan et pensaves que els peixos havien mossegat l’ham i se’ls hi havia quedat clavat, et posaves molt nerviós, però quan recollies, es veia que era una herba enganxada.”Llàstima.”

Al final no vam pescar res, però m’ho vaig passar d’allò més bé aprenen coses sobre la pesca i llençant el plom cada vegada més lluny i jugant amb l’Ot.
Vam perdre pocs hams però el Laureà va dir que no passava res, que potser tornaríem a principis o a finals d’estiu que en aquesta època ja piquen.

Aquell divendres per la tarda va ser molt divertit, i un consell, heu de tenir molta paciència per anar a pescar.

diumenge, 24 d’abril del 2011

Albesa contada pels de 5è

Al principi del primer trimestre de curs, vam començar una assignatura d'última hora, cada dimarts a la tarda. Quan va ser l'hora de començar l’assignatura, vam veure arribar la professora que ens tocaria aquesta última hora. Es va presentar i es deia ''Anna Hortet''.

L'objectiu d'aquesta última hora era fer un llibre fet per nosaltres, on explicàvem Albesa. La idea que ens va dir ens va agradar molt a tota la classe, i així vam agafar molt entusiasme en l’assignatura. Ens va explicar totes les parts que faríem cada trimestre, que eren: el primer trimestre havíem de portar la informació que ens demanava, i unes certes persones tenien uns encàrrecs, del principi de curs fins al final.

El segon trimestre consistia en recollir tota la informació, imatges... I totes les coses que havíem portat, repartir-les i reactar-les als ordinadors, per així fer una mica d’estructura del tema. Al tercer Trimestre consistia en muntar el llibre, ficar tota la informació i redactar-la, i introduir-la al llibre. Hi han moltes maneres de fer un llibre, i hem decidit fer-ho amb ordenador, i utilitzar un programa per fer-ho, el ''Power Point''.

De moment encara estem al segon trimestre, però passada aquesta ''Setmana Santa'', ja estarem al tercer. Al primer, l'Anna, ens va dir que portéssim informació de Albesa, com: Com era Albesa? Quants habitants tenia? Quantes places hi havia al poble? I fer redaccions de totes aquestes coses que he nombrat i més d’elles. Quan vam arribar al segon trimestre, vam passar tota la informació que havíem dut el trimestre passat als ordinadors.

Cadascú s'encarregava d'una cosa: un de redactar les botigues del poble, l'altre les places, l'ajuntament, les noticies, ordenar les fotos... Tots fèiem una cosa diferent, i al tercer trimestre, segurament als principis, encara acabarem de redactar les coses que s’havien quedat a mitges, i després començarem a fer el llibre pel ''Power Point''.

dilluns, 18 d’abril del 2011

Real Madrid Vs F.C.Barcelona

El dia 16 de Abril del 2011, es va disputar el clàssic, entre els dos millors equips de la Lliga, el Real Madrid i el F.C.Barcelona. El partit va començar a les deu de la nit, al Santiago Bernabéu. Casi tota la afició anava amb els blancs, el Madrid, però el Barça tenia l'esperança de guanyar.

L’àrbitre va xiular el xiulet i va començar el partit. La va començar dominant el Barça, sense que el Madrid la ensumes. Tota l’estona perseguien la pilota els blancs, però no els i servia de res. Al principi el Barça, tenia algunes pèrdues de pilota, però les recuperava ràpidament, com les de Lionel Messi. Al cap de uns minuts, els de Mourinho van començar a pressionar al Barça a les sortides amb la pilota, això dificultava una mica més l’atac del F.C.Barcelona.

Al minut ‘8’ de la primera, Adriano, va veure la targeta, la primera pel Barça, per xocar amb Khedira. Cristiano Ronaldo, va xutar la falta, botant la pilota, però ràpidament, Víctor Valdés, l’atrapar sense problemes. Al minut ‘22’, Ronaldo va tindre una ocasió per al Madrid, però el remat de cap, li va sortir una mica alt, per damunt de la porteria de Valdés. Al minut ‘26’, i va haver un penal sobre David Villa, que no va xiular l’àrbitre del partit. Gerard Piqué va protestar el penal sobre Villa, i li va treure la targeta groga, la segona pel F.C.Barcelona.

Al minut ‘30’ de partit, Marcelo, la va tocar amb les mans i li van ensenyar la targeta groga, que abans havia perdonat amb un jugador del Real Madrid. Al ‘43’ de la primera, Messi, va tindre una ocasió de gol molt clara, així que va aixecar al pilota intentant fer la vaselina a Iker Casillas, però no o va aconseguir, i la va parar sense problemes. Al minut ‘45’ de la primera, en temps afegit, Khedira va forçar un corner, el va picar Di Maria, va rematar Sergio Ramos, però Adriano, sota pals, tornar a para la pilota a la porteria de Valdés.

Va arribar el descans, Pep Guardiola i José Mourinho, van donar instruccions als seus jugadors, i així va passar el quart d’hora. Van sortir els jugadors dels túnels de vestuaris, i va començar la segona part del clàssic. Al minut ‘50’ de la segona, Cristiano va xutar una falta, i la pilota va tocar al travesser, Víctor Valdés es va enfadar amb els jugadors del Barça, perquè la barrera va saltar massa i no va poder veure on es dirigia la pilota xutada pel jugador del Real Madrid.

Al minut ‘51’, Raúl Albiol, va fer una falta sobre Villa a dintre de l’àrea del Madrid, i l’àrbitre, aquesta vegada, va xiular penal a favor del F.C.Barcelona. Lionel Messi, va xutar el penal, va mirar per un costat i l’altre, i va fer el 0-1! El Madrid es va quedar amb un home menys, gràcies a la expulsió de Albiol al minut ‘51’ de la segona part. Al minut ‘56’, el Barça va fer un canvi obligat, després de tres mesos de baixa, el capità del Barça, Carles Puyol, es va lesionar altre cop.

El van haver de treure amb llitera, perquè no podia caminar, i així va ser substituït per Keita, un mig campista, i Sergio Busquets va passar a la defensa, al lloc on estava Puyol. Per part del Real Madrid, va marxar Benzema, i va entrar Ozil, un nou fixatge del Madrid aquesta temporada. Al ‘61’, Xavi va tindre una ocasió molt bona, però va tocar la pilota al travesser de la porteria de Casillas.

Al ‘66’, per part dels locals, va marxar Xabi Alonso, i va entrar Abedayor, un altre fitxatge del Madrid aquesta temporada. Pocs minuts més tard, va entrar amb el dorsal número vint, Afellay i va marxar Pedro Rodriguez. També va marxar Di María i va entrar Arbeloa. El Barça anava tocant la pilota i intentant construir la jugada, el Madrid la anava a buscar i de tant en tant tenia algunes accions de perill. Arbeloa va veure la targeta groga per una topada amb un jugador del Barça. Adriano no va poder continuar jugant el partit, i el va substituir Maxwell, el dorsal dinou del F.C.Barcelona.

Al ‘79’, Dani Alves, va provocar una falta sobre Abedayor i li van mostrar la cartolina. Tres minuts més tard, Marcelo és va tirar dintre l’àrea perquè l’àrbitre xiules penal, Marcelo el va enganyar i el va xiular. Cristiano Ronaldo el va tirar, va enganyar a Valdés i va transformar el 1-1, el empat. Va arribar el minut ‘90’ de partit, i el àrbitre afegeix quatre minuts de un intens partit.

Al ‘92’, Xavi protestar de una col•locació de un tir de falta, i li mostren la cartolina groga. Al ‘94’ vam arribar al final del partit, empat al Santiago Bernabéu per 1-1, gols de Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

dilluns, 11 d’abril del 2011

Els meus dos trimestres a cicle superior.

El primers dies a cicle superior em pensava com serien els professors. També pensava que el senyor Ramon no m’agradaria però… sabeu que això no es així. El senyor Ramon es molt divertit i molt graciós.

També us pensareu que es molt fàcil cicle superior com quart, tercer...
Però es un curs molt difícil però si t’esforces no et semblarà tan difícil.

També organitzem els jocs de la castanyada, el del carnaval, els de fi de curs…

Jo un dia em vaig dir això es mes divertit del que jo pensava i tots el que han passat per cinquè segurament que han pensat lo mateix que jo. No creieu?

La meva teoria es si estàs dos trimestres a cicle superior segur que ja estaràs acostumat a tot.

La meva gossa morta

Fa molt temps jo tenia una gosa que es deia Laica, era molt guapa. Va tenir una gosseta petita.

Un dia, cap a mitja tarda la meua gossa es pensava que érem al tros, però quan ja travessava la carretera no va veure el cotxe que passava i la van atropellar, jo quan me vaig despertar vaig anar al magatzem i la vaig cridar moltes vegades i no venia, el meu avi me va dir que potser era al tros.

Vam anar al tros i la vam veure a la carretera morta i xafada. El meu avi la va agafar i la va tirar a la secla; al seu radere hi avia les seves filles que es deien Lluna i Terra, però a elles no les van atropellar, les vam agafar i ens les vam emportar cap a casa i la meva avia estava tan contenta que vam fer una festa.

Jo i la meva família estàvem molt contents de que a elles no les haguessin xafat. Desprès les vam portar a passejar hi estaven molt contentes perquè era la primera vegada que les portàvem a passejar perquè s’havien trobat una amiga, ens la van donar hi li van posar Bola hi van jugar totes tres juntes i van estar contentes i felices.

Colònies a Port-Ainé

El dissabte dia 12 de Febrer vaig anar a Port-Ainer a esquiar. A les sis i mitja del matí marxava l’autobús així que em vaig haver que aixecar de dormir aviat.

Vam estar tres hores a l’autobús i finalment després de un llarg viatge vam arribar. Al arribar ens vam posar a esmorzar i ens vam preparar, vam anar al telecadira i vam pujar fins a pistes. Allà vam anar a buscar les botes i els esquís, quan érem a fora hem vaig ficar els esquís, però m’en anava costa avall així que hem vaig treure els esquis i vaig anar caminant fins a dalt.

Quan vam ser a dalt hem vaig tornar a ficar els esquis i els monitors van fer els grups per nivells, el nivell 0 va ser el meu així que vaig anar amb la resta del grup.

Havíem de pujar per una cinta que et portava fins dalt de la costa i després al anar a baixar vaig trobar una nena al terra i la vaig anar a ajudar i llavors és quan vaig fer la primera amiga que es deia Gemma. Jo anava molt depresa i no sabia com parar així que hem tirava a terra.

Al cap de una estona, va venir un monitor a fer classes peró al baixar com tots anava a xocar així que hem vaig tirar i hem vaig fer mal al peu i vaig anar a un racó a descansar junt amb altra gent que també es va fer mal. A l’hora de dinar vam anar a la cafeteria i vam dinar encara que el menjar no era molt bo però era comestible.Després de dinar no vaig voler tornar a esquiar perquè estava cansada de caure.

A les quatre i quart vam marxar cap a l’alberg i ens vam dutxar, ens vam canviar i vam anar a sopar. L’endemà al mati vam anar a deixar les maletes i vam anar a esmorzar, després vam tornar a pistes i vam fer el mateix però vaig poder assistir a les classes i al final vaig aprendre a esquiar i em va ser mes divertit, finalment vam haver que marxar.

Un dia de la meva vida

Un dia de la setmana passada em vaig despertar, vaig caure del llit però em vaig aixecar, tot seguit vaig baixar les escales de la meva casa. Desprès la meva mare em va ficar llet amb cereals, eren molt bons. De sobte la meva mare em va dir:

- Stefi, avui no podràs jugar al ordinador. – va dir la meva mare -. Li vaig dir perquè no el podia obrir, i en aquell moment la mare em va dir:
-Perquè estic enfadada amb tu.
- D’acord li vaig dir, doncs surto a fora, d’acord? – vaig dir -.
- Si, però a les set a casa, d’acord? – va dir la meva mare -.
- D’acord! – vaig dir una mica alegre.

Quant vaig ser a fora, vaig anar a trucar el meu amic Marian, tot seguit va sortir amb la pilota a jugar, vam fer una tanda de penals. Primer vaig xutar jo unes quantes vegades, i per molta mala sort les vaig fallar totes.

A continuació va xutar el Marian i les va fer totes, estava trist, i en aquell moment el Marian va dir: -Estefi, si que ets dolent xutant penals. – va dir rient -. -Si, però no tinc ganes de fer res avui – vaig dir trist -.

Jo vaig marxar cap a casa.

I així s’acaba un dia de la meua vida.

Recepta de tacos amb carn

Aquesta recepta la fai jo sol, amb ajuda de la meva mare, l'hauríeu de fer perquè surt molt bona.

1. Orenga
2. Carn picada
3. Pebrot
4. Tomata(de pot)
5. Ceba
6. Oli (de gira-sol)

Per començar piquem la ceba, pebrot, carn i l’ orenga. Desprès batem els ous, i tirem els ous batuts, però abans hi ficarem oli (de gira-sol)mentre que anem fent (els tacos) passem la carn per una altra paella,en una cassoleta tirem el pot de tomata, el pebrot, la ceba i l’ orenga. Ara que tenim els tacos al plat amb la salsa i la carn passada per la paella. Ara ja ens els podem menjar.

Bon profit!

dilluns, 4 d’abril del 2011

Un aniversari guai

El passat diumenge dia 19, va fer l’aniversari la meva cosina que es diu Elisabet.

Vaig marxar cap a Olot el divendres després del col•legi , i després de dues hores i mitja, vam arribar. Quan vam arribar, vam anar a veure a l’Elisabet, vam anar a sopar i vam anar a dormir.

El dissabte, vam fer un berenar convidant a tots els altres cosins (petits) de l’Elisabet. Ens ho vam passar bomba! Jo, amb dues amigues que van venir, no paràvem de fer dibuixos per a l’Elisabet. Fins hi tot vam fer un dibuix entre totes. Ens va quedar molt bonic.

I l’endemà... va arribar el gran dia! Van venir casi tots els amics i parents de la mare de l’Elisabet (grans) i, a l’Elisabet, li van donar bastants regals; en ells es podien diferenciar: un zoo en miniatura (de joguina, es clar), roba, un conte, una capsa amb regals i dibuixos... I a la nit, després de que marxessin els convidats, vam esperar una estona i vam marxar.

Quan vam haver marxat, vam parar en un bar-restaurant a sopar, i després de dues hores i mitja de camí, vam arribar a casa, ens vam posar el pijama, i ens en vam anar a dormir.

En fi, va ser un cap de setmana molt divertit.

Calçotada amb la colla

El diumenge, amb la colla, vam fer un a calçotada.
La vam fer en una torre, vam anar al jardí i vam coure els calçots i una vegada tots a taula i ens els vam menjar i estaven molt bons, però jo no en vaig menjar gaires, els homes no paraven de menjar i un noi ens feia riure tant que les dones no paraven de riure .

Jo estava per fora al foc i tirava herbes seques el foc estava al punt per coure la carn, la meva tieta i jo vam anar a coure la carn.

Jo vaig menjar carn i estava boníssima, els homes ens feien accelerar però ells estaven asseguts a la taula, la qüestió només a menjar.
L’ Antonio només ens feia córrer perquè deia que tenia gana però la qüestió riure i contar acudits.

L’ Antonio ens va contar alguns chistes de riure, jo no podia parar de riure, una noia no se’n va assabentar ni d’un chiste, després ja es va fer de nit i tots vam anar marxant cap a casa. Però vam parar a deixar un motor a casa de l’Antonio.

Les dones i jo vam anar a passeig cap al Riu Farfanya i també vam anar cap a la peixera. Hi havia molta flora i també començaven a sortir els espàrrecs silvestres i moltes més flors...

Tots ens vam acomiadar i cadascú va anar cap a casa seva.
Ens ho vam passar molt bé.

Duo Recapte

El passat divendres, va venir a l’escola el “Duo Recapte”. El Duo Recapte són dos homes de la Franja: un toca la bandúrria mentre que l’altre recita poemes.

Van fer el seu recital a la saleta, i els espectadors vam ser els nens de 3r, 4t, 5è i 6è.

Van recitar alguns poemes que ens van fer riure molt; i alguns que no vam entendre gaire. Al final, van haver recitat entre vuit i deu poemes .

Quan van deixar temps per fes les preguntes, tots els nens vam dir que recitessin un altre poema, i ho van fer.

A l'acabar l’últim poema, ens vam acomiadar i vam marxar cap a l’escola.