dimarts, 15 de novembre del 2011

Vam anar a buscar bolets

El dissabte dia 12, amb la nostra colla, vam anar a buscar bolets a Campo en un bosc molt gran, però quasi no hem vam trobar.

Primer ens vam aixecar a les 6:00h. del matí, i vam marxar a les 8:30h. Cap al cemintiri per esperar que hi fossim tots per marxar cap a Campo; vam estar aproximadament una hora i mitja per arribar-hi. Quan vam arribar vam estar uns vint minuts en un bar que hi havia a la vora de la carretera. A continuació vam anar per un camí, però ens vam equivocar perquè s’acabava en una granja, vam fer la volta enrere i llavors vam anar pel camí correcte fins que vam arribar al bosc.

Allí vam parar, vam descansar una mica i al cap d’una estona ens vam endinçar al bosc i vam haver de caminar molt i no va merèixer molt la pena anar-hi; perquè entre que no havia plogut massa i que tot estava escucat pels animals no en vam trobar, però llavors vam anar a un lloc on no estava escucat i vam tobar alguns fredolics, però pocs.



Vam tornar al lloc on hi havia el cotxe i al cap d’una estona vam dinar en un lloc on a la vora hi passava un riu, i hi vam anar perquè així podíem tirar pedres. Tot seguit vam marxar cap a Pont de Suert i vam anar a uns “culumpios” on et tiraves d’una mini tirolina d’un lloc a un altre.

Al final vam anar cap a casa a sopar. I al cap d’una estona a dormir.