dijous, 10 de novembre del 2011

Recital a la saleta

El dia 5-11-2011 a les 19:30 h vam anar a la llar de jubilats a una trobada de poetes. Allí hi va tenir lloc un recital de poemes, van dir als alumnes de 5è i 6è què hi anéssim a recitar-ne un.

Jo vaig recitar un poema que es deia “Tardor”, l’Èric en va recitar un altre, l’Ainhoa un altre i l’Arnau Farrús un altre.



Tot va començar quan l’alcalde (Antoni Balasch Parisi) va presentar als poetes i més tard van actuar alguns poetes del poble (veure l’article de l’Arnau Farrús on ho explica).

També hi havia uns senyors i senyores que també en recitaven. Una senyora en va dir un de “Halloween”, també en van dir un d’un gat... Em van agradar molt tots.

Després, per agrair-nos la col·laboració al recital hi havia un sopar per als que actuaven i per als familiars. El menjar era molt bo, hi havia: llonganissa, botifarra negra, amanida, pa amb tomàquet... de begudes hi havia taronjada,“Coca-Cola”... i per postres hi havia gelat, ah, i pels pares també hi havia cafè.

Quan vam acabar de sopar, l’Arnau Farrús, l’Ainhoa, la seva germana, la Nerea, i jo, vam jugar al “pi”, un joc d’amagar-se. També vam anar a dalt a l’escenari, vam anar al menjador a jugar...

Va ser un dia molt divertit.