Ingredients:
½ litre de nata líquida.
1 capsa de “pastel fresco de llimó Royal”.
6 cullerades de sucre.
Mitja pinya.
Pa de pessic per la base.
Preparació:
Primerament, muntar la nata amb 3 cullerades de sucre.
Després, tritureu la pinya i passar-la per un colador, el suc que ha sortit barregeu-li el sobre de royal amb 3 cullerades de sucre.
A continuació, afegiu-li la nata amb molt de compte.
Tot seguit, poseu el pa de pessic en un motlle i aboqueu-li la preparació a sobre,
Finalment, deixe-ho 24h a la nevera.
Per la guarnició:
5 cullerades de sucre.
15 cullerades d’aigua.
2 cullerades de tomatina.
Tot el suc que pugueu de mitja llimona.
Primerament, es posen tots els ingredients junts i es posen al foc fins que bulli.
Finalment, es deixa a refredar i es posa damunt del mousse.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada