dimarts, 22 de novembre del 2011

Mousse de llimona i pinya

Ingredients:

½ litre de nata líquida.
1 capsa de “pastel fresco de llimó Royal”.
6 cullerades de sucre.
Mitja pinya.
Pa de pessic per la base.


Preparació:

Primerament, muntar la nata amb 3 cullerades de sucre.

Després, tritureu la pinya i passar-la per un colador, el suc que ha sortit barregeu-li el sobre de royal amb 3 cullerades de sucre.

A continuació, afegiu-li la nata amb molt de compte.

Tot seguit, poseu el pa de pessic en un motlle i aboqueu-li la preparació a sobre,

Finalment, deixe-ho 24h a la nevera.


Per la guarnició:

5 cullerades de sucre.
15 cullerades d’aigua.
2 cullerades de tomatina.
Tot el suc que pugueu de mitja llimona.

Primerament, es posen tots els ingredients junts i es posen al foc fins que bulli.

Finalment, es deixa a refredar i es posa damunt del mousse.