dimarts, 10 de febrer del 2009

La nostra cabaneta

La nostra cabaneta esta situada darrera de casa meva. Esta envoltada d’arbres perquè i està situada en una petita muntanya. A l'estiu i a la primavera hi ha moltes flors i ara hi ha molta herba i ens hi estirem, i es meva, del Sergi Bo i del Manel Asensio.

La va trobar el Manel mentre passejàvem amb la meva gossa Laika, que és un setter anglès. Però ara no hi anem gaire perquè sempre anem a la garuta o a voltar pel poble. A la primavera i a l'estiu potser tornarem allà, l 'arreglarem una mica...

Fa uns anys aquesta cabaneta la tenien els fills de la Tresina, que ara fa de profe a 3r, la meva mare em va dir que hi pujaven sofàs vells i coses així, però s'ho van emportar tot.
Des de casa meva es veu una mica i si et saps situar bé es pot veure el que hi ha des de la cuina i des de la meva habitació.

En aquella muntanya, per petita que sigui, si no hi has anat mai t’hi pots perdre, però si ets un nen no costa gaire de sortir d'allí perquè allí hi ha moltes pedres, molts arbres i una mena de serralada ben grossa.