dimecres, 4 de juny del 2008

Un dia amb la fura, segona part

Dos amics i jo vam anar a buscar la Fúria, la meva fura, a casa de la meva padrina. Tot seguit la vàrem agafar i li vam ficar la corretja, llavors quan vam arribar a la plaça dels “columpios” i tots els nens la volien tocar.

Després vam agafar un sac i la corretja del gos del Manel i vam anar a caçar conills, el Manel el Marc Anadon i jo. Tot seguit, la tieta del Manel ens va portar al tros de son padrí i allí vam començar a buscar caus de conills: primer vàrem anar al cantó d’unes cases destrossades on hi havia caus, vam ficar la Fúria a dins però de seguit va sortir per que era molt petit.

Vàrem continuar buscant caus però ens vam cansar de buscar-los per allí dalt. Llavors vàrem baixar per les “trialeres” i vam anar al carrer Ponent; allí vam veure uns quants caus però no vam trobar res. Llavors, el Marc Anadón se’n va anar cap a casa seva i el Manel també, jo em vaig trobar la Laia que passejava el seu gos. Finalment vaig anar a casa i vaig deixar la Fúria.

El meu fotolog




Un fotolog és una pàgina d’internet on hi pot accedir tothom que sàpiga l’adreça de la persona que té el fotolog. Jo me’n vaig fer un fa poquet i llavors tots en van voler un. Els vaig ensenyar i se’l van fer ells. Si hi voleu anar la meva adreça és: www.fotolog.com/oriol_bojan.

Quasi cada dia hi publico una foto i crec que totes són totes molt divertides. Més avall n’hi ha una que és blanca on s’hi pot comentar sobre la imatge o el fotolog. A la dreta de la pàgina del fotolog hi ha els amics, els quals pots triar i posar-te’ls al costat per tenir-los més a mà.

Fa poc tenia la pàgina blanca perquè si és nou el color que vols l’has triar tu, i llavors vaig entrar al meu i ho vaig trobar i m’he posat el fondo negre i les lletres roges i verdes.

Hi ha imatges molt divertides, per exemple: hi ha l’estàtua de la llibertat però fent “cuernos” i el meu amic Xavier, que aquell dia era el seu aniversari i li vaig posar:
“Es busca aquest nen, es diu Xavier”. I li va agradar molt.

Si busqueu a internet “fotologs Albesa” et surten tots els fotologs però només surten els vells però el meu no hi surt.

Quan entreu al meu fotolog a veure si em comenteu de valent, que jo tot això m’ho llegeixo cada dia i m’encanta veure comentaris al meu fotolog. Per comentar heu de posar el vostre messenger, el gmail, el fotolog o el metroflog... i heu de posar la contrasenya, però tranquils que no es mostra.

I si són crítiques de les fotos també les accepto i miro de corregir-me a jo mateix. I d’aquesta manera faré un fotolog molt divertit per jo i per a tots els que s’hi posin i els interessin les fotos que hi penjo.

Visiteu-lo!