dijous, 20 de setembre del 2007


Hola, em dic Ioancea Andrei Nicolaie, tinc deu anys i faig cinquè. Sóc baixet, tinc el cabell castany, els ulls marrons, sóc romanès, m’agrada molt el futbol, jugo amb un equip de futbol que es diu La Noguera. També sóc simpàtic, una mica esvalotat però divertit, i jugo bé a futbol. Durant les vacances he anat cinc dies a la platja i un al zoo de Barcelona, els altres dies m’he banyat a les piscines i uns quants dies he jugat amb els amics.

dimecres, 19 de setembre del 2007

Les vacances de l'Andrei Marian


Soc l’Andrei Marian i tinc deu anys. Vaig venir l’any passat, ja que sóc romanès. M’agrada fer matemàtiques i també m’agrada jugar amb els meus amics i a més a més m’agrada fer gimnàstica.
.
Les meves vacances van ser molt divertides perquè vaig estar jugant tot l´estiu. Vaig jugar a futbol amb l’Arnau i amb l’Andrei i vam quedar empatats, però l’Andrei es va enfadar i va a anar a casa seva. Després al segon dia vaig anar a les piscines. El Jaume em va ensenyar uns cavalls. Vam caminar un quart d´hora fins que vam arribar. Ens vam quedar una mica i vam marxar.

Les vacances de la Laia


Hola, em dic Laia Hospital Piqué i tinc 10 anys. Els meus amics es diuen Arnau Oriol, Josep Jaume i Andrei.

Aquestes vacances vaig anar a les piscines uns quants dies, després vaig anar a Portaventura, on vaig pujar al “tuki-tuki-spash”, als “toncos locos”, la meva germana i mare van pujar al “dragon-kan”.
També vaig anar a Roses i m’ho vaig passar molt bé anant a la platja i a una sala de jocs.

A l’agost era la festa Major d’Albesa i cada nit hi havia ball. Un dia hi havia els inflables a les piscines amb una pista lliscant, un tobogan i una pista d’obstacles.

dimarts, 18 de setembre del 2007

Les vacances del Josep


Hola, sóc el Josep i aquestes vacances han estat molt divertides: he jugat, he anat a la platja, he anat a la muntanya i he anat al poble de la meva tieta una setmana. A la platja va ser molt divertit. Ens vam banyar al mar, vam anar amb bici i a les nits anàvem pel càmping una estona, anàvem al restaurant a menjar un gelat... Allí vam conèixer una amiga petita que tenia 5 anys, i una amiga de la Maria que es deia Anabel i tenia 15 anys. Als matins, quan ens aixecàvem, anàvem a rentar-nos les dents, anàvem a comprar el diari, però amb bici perquè era bastant lluny. Més tard s’aixecaven mon pare i ma germana perquè eren els últims, anàvem a fregar els plats i després a la platja. El càmping tenia un camp de futbol de gespa artificial gran i així van ser les vacances al càmping, va ser una mica avorrit però també una mica divertit: jugàvem a futbol, tennis, al fet i amagar, .etc., i van vindre els meus pares, bé la meva mare no perquè la van operar, però el meu pare si que va pujar algun dia. I al poble de la meva tieta, La Sentiu de Sió, va ser divertit perquè vaig anar a unes estades amb la meva cosina i tot plegat va se molt divertit aquest any.

Les vacances de l'Anna Pérez


Hola a tots, em dic Anna P, visc a Albesa i faig 5è de primària.

M’he quedat quasi totes les vacances a casa menys algun dia que vaig anar a la platja. El dia que vaig anar a la platja, que era el dia 8 de juliol, feia molta calor.
Vam anar a la platja, la meva mare, el meu pare, el meu germà petit, uns amics i jo. Eren les onze quan vam arribar a Cambrils i després vam anar cap a la platja i de seguida ens vam banyar. Després vam anar a dinar paella i després de dinar vam donar un tomb per la ciutat. A les 9 de la nit vam arribar a Albesa.

dijous, 13 de setembre del 2007

Les vacances de l'Anna Cardeñes


Em dic Anna Cardenyes Ortonobes, tinc 10 anys i sóc filla única. Visc a Albesa, al carrer Major número 13, al davant de l’ajuntament. El meu pare es diu Josep i la meva mare Anna . Estic estudiant 5è curs.

El primer dia de vacances a la tarda ja vaig anar a la piscina. Després, vaig anar una setmana a Peramola, m’ho vaig passar d`allò més bé i anava a la piscina cada dia.
També vaig anar una setmana a Port Aventura, a una hotel que es diu “El Paso”. Cada dia passaven uns trens cada vint minuts i vaig pujar a totes les atraccions menys a dues. Com us podeu imaginar, la setmana em va passar volant.
Uns dies més tard també vaig passar sis dies a Prades amb les amigues i els meus pares. Allí a Prades, vaig estar-me prop d’un mes fent un campus per a nens, on jo era l’única nena. Ah, i un altre dia ens vam arribar a “l’Aqualeon”, on hi havia un munt de gent. A més a més, vaig passar-me set dies més a la platja, on vaig quedar de sorra fins dalt.
Per últim, vaig passar-me una setmana a Cubells, però m’avorria perquè no em deixaven anar enlloc.
Ah, i me n’oblidava, no tot va ser gresca, també vaig fer un curs de mecanografia durant dues setmanes.

Les vacances de l'Oriol


Sóc l´Oriol Colomina Cañada, visc Albesa al carrer Sant Roc número 42. Tinc 10 anys i faig 5è de primària. Aquest estiu m’ho he passat bomba, he anat a les piscines i he anat a voltar pel poble. Per la Festa Major ens ho vam passar molt bé i vaig fer molts amics nous. Vai anar de vacances a Alcossebre, a la vora de Penyíscola i al poble del cantó feien festa major i van fer guerra d´aigua al mig de la plaça de toros. Vam veure vaquilles, nens com torejaven i també vam veure el bou embolat: va ser divertit perquè li van encendre les banyes però no corria perquè de tant fum tenia por, però bé, de totes maneres va ser divertit. Els altres dies vam anar a veure paradetes, n’estava el carrer ple! I vam comprar per l´Albert una camiseta del Batista, a mon pare dos texans, a la mare un bolso i a mi dos camisetes de calaveres molt divertides, una era la mort i l´altra era una que anava amb una Harley. I quasi cada dia anava a les piscines amb bicicleta però el dia que m’ho vaig passar més bé a les piscines va ser el dels inflables. Després d’aquests dies a la platja vaig anar una setmana a Castelló de Farfanya i cada dia sortia a la fresca i tornava a les onze! Tot plegat crec que ha estat un estiu entretingut i divertit. Ara, només em queda esperar que arribi l’estiu que bé.

Bon començament de curs a tots!

dimecres, 12 de setembre del 2007

La nostra escola


Aquesta és la nostra escola.

Inici curs

Benviguts al bloc de la classe de 5è curs del CEIP l'Àlber d'Albesa.